Seçim Sonrası İlk Kapsamlı Değerlendirme

Seçim Sonrası İlk Kapsamlı Değerlendirm

Seçim Sonrası İlk Kapsamlı Değerlendirme

31 Mart Yerel seçimleri sonrası Ak Parti Teşkilatları ile buluşuyor.28'inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısının 26, 27, 28 Nisan tarihlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Kızılcahamam'da yapılacak.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, MYK toplantısında, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik beldelerde, ilçelerde ve illerde vatandaşların verdiği mesajın anlaşılması için birim başkanlarına tüm çalışmaların yapılması talimatında bulunduğunu söyleyen Çelik, birim başkanlarının bu talimatlar doğrultusunda çalışmalarını yapacağını ifade etti.

28'inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısının 26, 27, 28 Nisan tarihlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Kızılcahamam'da gerçekleştirileceğini belirten Çelik, toplantıya yönelik şu bilgileri verdi:
“Toplantıya, MYK, MKYK üyelerimiz, Bakanlar Kurulu, Kadın Kolları MYK'sı, Gençlik Kolları MYK'sı, İl Başkanları, İl Kadın Kolları Başkanları, İl Gençlik Kolları Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanlarımız İl belediye başkanları katılacak, il genel meclis başkanları katılacak, ilçe belediye başkanları ve belde belediye başkanları toplantıya davet edilecektir. Böylece yeni seçilmiş belediye başkanlarıyla henüz üzerinden bir ay bile geçmeden seçimlerin bu değerlendirme kapsamlı bir şekilde yapılacaktır.
  Yeni seçilmiş belediye başkanlarıyla bu değerlendirme kapsamlı bir şekilde yapılacaktır. Cumhurbaşkanımızın açıkladığı manifestonun yerine gelmesinin beldeler düzeyinde, ilçeler düzeyinde ve iller düzeyinde takibi bu toplantıyla birlikte başlayacaktır.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.4.2019
14:03

Ben olsam tüm il ve ilçe merkez ilçeyi komple diskalife ederim bu seçimi kaybetmelerin tek sebebi pasif ve zayıf olmalarıdır mustafa keskin de fos çıktı boş adam

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,12
Ak partili
11.4.2019
11:36

Düzce'ye verdiğiniz sözleri tutamazsanız elinizdeki iki milletvekili 5 belediyeyi kaybeder merde hata yaptık diye anlayınca akıllanırsınız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,36
Düzcenin sorunları çözülecekmi


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.