Ak Parti İl Başkanı Muhtarlarla Buluştu

Ak Parti İl Başkanı Muhtarlarla Buluştu

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, köy muhtarlarının ardından merkeze bağlı mahalle muhtarlarıyla da tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Keskin, muhtarlara önemli açıklamalarda bulundu.

 

Yerel seçimlerin ardından AK Parti Düzce İl Teşkilatı, çalışmalarına devam ediyor. İlk olarak köy muhtarlarıyla bir araya gelen AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, şimdi de merkeze bağlı mahalle muhtarlarıyla tanışma toplantısında bir araya geldi.

 

Toplantıya Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Mensur Bilgin ve çok sayıda mahalle muhtarı katıldı. Toplantıda ilk konuşmayı yapan Dernek Başkanı Bilgin, Keskin’e muhtarlarla sürekli iletişimde olması nedeniyle teşekkür etti. Bilgin, Avni Akyol ve İnönü Parkı’nda yapılan yenileme çalışmaları için de Keskin’e teşekkür etmeyi unutmadı.

 

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin de her zaman muhtarlarla iç içe hareket edeceklerini söyleyerek, “Bu zamana kadar sürekli seçim süreci yaşıyorduk. Artık önümüzdeki dört buçuk yıl seçimlerle uğraşmayacağız ve çalışmalara ağırlık vereceğiz. Canla başla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Muhtarlarımız istedikleri zaman beni arayabilirler. Bu konuda her zaman sizlerin yanındayız.” ifadelerini kullandı.

 

Görev süresi içinde sürekli belediye ile koordinasyon halinde olacaklarını da ifade eden Keskin, “Önümüzdeki süre içinde belediye ile ortak hareket edeceğiz. Bu sürede seçim süresi içinde açıklanan bütün projeleri gerçekleştireceğiz ve 5 yıllık sürecin ardından çalışmaları bitirerek başka çalışmalar için harekete geçeceğiz. Buradan bunu duyurmak istiyorum.” şeklinde konuştu.

 

Ramazan ayının gelmesine günler kala israftan kaçınılması gerektiğine de vurgu yapan Keskin, “Oruç ayında mümkün olduğunca israftan kaçınmamız gerekiyor. Daha tutumlu hareket etmeliyiz. Yaşanılan ekonomik sıkıntılar nedeniyle israf etmememiz gerekiyor.” dedi


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.05.2019
08:46

Hem israftan kaçınalım diyorsunuz.hemde yemeli içmeli toplantı yapıyorsunuz?hangisi samimi...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,93
Ali


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.