İşte kesin ihraç belgeleri

İşte kesin ihraç belgeleri

İşte kesin ihraç belgeleri

AK Parti 24. Dönem milletvekili İbrahim Korkmaz’ın 31 Mart yerel seçimleri öncesi Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile AK Parti eski İl Başkanı Hikmet Keskin hakkında sosyal medya üzerinden yaptığı yorumlar nedeniyle AK Parti’den kesin ihraç edildiğine dair belgeler sosyal medyaya düştü. 


AK Parti 24. Dönem milletvekili İbrahim Korkmaz, 31 Mart Yerel seçimleri öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda 65. Hükümet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile AK Parti eski İl Başkanı Hikmet Keskin’i ağır dille eleştirdiği için disiplin kuruluna sevk edilmişti. 
Korkmaz, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu’na verdiği savunmasında paylaşımları yaptığını doğruladı.


AK Parti Merkez Disiplin Kurulu verdiği kararda yapılan paylaşımların parti ilkelerine aykırı olduğu kanaatine varıldı. Disiplin kurulu yapılan araştırmalar neticesinde 24. Dönem Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz’ın AK Parti tüzüğünün 117/7 maddesine göre partiden kesin olarak ihracına karar verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.05.2019
14:01

Doğru söyleyeni son zamanlarda akp de sevmez oldular

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,34
Günaydın
10.05.2019
12:21

partiden atabilirsiniz ancak onun gönlünden partiyi atamazsınız, o adam, o hoca, o ibrahim korkmaz sizden daha çok AK Partilidir bunu hepiniz iyi biliyorsunuz da, konuşmalarının ucu sizin menfaatlerinize dokunuyor onun için atarsınız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,85
ÇİLEDEN ÇIKMIŞ ADAM
9.05.2019
21:30

Kurtulmuş..Geçmiş olsun Ibrahim Korkmaz...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,36
Ozer Tamer


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.