Millet kaçak et mi kesecek?

Millet kaçak et mi kesecek?

Millet kaçak et mi kesecek?

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün danışmanları kamuoyunda Özlü’nün tepki toplamasına neden olmaya başladı. Özellikle Sağlık Danışmanı olarak görevlendirilen Beyin Cerrahı Cengiz Tuncer’in et kombinesiyle ilgili olarak aldırmaya çalıştığı karar kamuoyunun tepkisine neden oldu. 


Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün danışmanlarının üst üste yaptığı hatalar kamuoyunun tepkisine neden oluyor. Geçtiğimiz aylarda sağlık danışmanı Beyin Cerrahı Cengiz Tuncer’in et kombinasını incelemesinin ardından hijyen kurallarına uymadığı ve zarar ettiği yönünde ki raporu kamuoyunda tepkilere neden olmaya başladı. 


Millet kaçak et mi kesecek?
Beyin cerrahı Cengiz Tuncer’in raporu sonrasında et kombinesinin kapanacağı ve yeniden düzenleneceği konusunda Düzce Belediyesi’nde de açıklama geldi. Ancak kombinenin kapanarak yenisinin yapılması arasında ki süre içerisinde Düzce’de faaliyet gösteren kasaplar ile et kestirmek isteyen vatandaşların neresini kullanacağı belirtilmedi. Bu durum ise hem kasapları hem de vatandaşları sağlıksız ortamda kontrolsüz ve kaçak et kesmeye mecbur bırakacak.

 
Kar, zarar ön planda tutulamaz
Düzce Belediyesi kontrolünde olan et kombinesinin işlevine bakıldığında ise kar, zarar planı gözetmemesi gerektiği konuşulmaya başladı. Hem kasaplar hemde vatandaşlar et kombinesine giderek hayvanlarını rahatça ve hijyenin ortamda kestirebiliyorlar.


Cengiz Tuncer’in kardan çok zararı olmaya başladı
Özellikle sağlık danışmanı olarak görev yapan beyin cerrahı Cengiz Tuncer’in, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye kardan çok zararı olmaya başladı. İşlettiği kafede hem imar durumuna hem de tabelaya dikkat etmediği için tepki toplayan Tuncer, et kombinesi kararıyla tepkileri ikiye katladı. Bununla birlikte Tuncer’in, Özlü’ye zarar vermeye başladığı da konuşuluyor. Özlü’nün hem danışmanlarını yeniden belirlemesi hemde kendisinden ön plana çıkarak sorumluluk almadan reklam yapmalarını engellemesi gerekiyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.05.2019
18:36

NOLDU DÜZCE TV ADAMI SEVMİYOSUN GALİNA DÜŞMANA HABER YAPAR GİBİ YAPMIŞSIN BU YORUMLARI BAŞKALARI İÇİNDE BEKLERİZ HABER Mİ YAPIYOSUN ADAMI BOYKOT MU EDİYOSUN AMACIN HABERCİLİK DEĞİL Mİ BU NASIL HABER ?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,83
SEVGİ ÇEKLİK
17.05.2019
11:42

Şşşş sakın ama, adamın Ankara'dan çok samimi dostları var ve geçerken olsun sürekli ziyaret ederler. Türkçe derler ama "cafe" si ismi nedir? Aynisi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Doktorsan, doktorsundur. Yerel yönetim başka iş.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,27
Aa


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.