Ümit Yılmaz'dan İlginç İddia

Ümit Yılmaz'dan İlginç İddia

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, TBMM’nin yeni döneminde ilginç bir soru önerisi ile gündeme gelecek. 


MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce’de 18 Temmuz tarihinde yaşanan sel felaketi ile ilgili olarak ilginç tespitlerde bulundu. Yılmaz yeni dönemde Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün cevaplaması için bir soru önergesi sunacak. 


Hazırlanan soru önergesinde en ilginç olan ise selin meydana gelme sebebinin DOLU TOPLARI olup olmadığı sorulacak. 
Milletvekili Yılmaz’ın iddialarına göre Düzce’nin üzerinden 18 Temmuz tarihinde hızla geçmesi gereken yağmur bulutları Sakarya’dan atılan dolu topları nedeniyle Düzce üzerinde durdu. Zonguldak tarafından gelen sıcak havanında etkisi ile aksi yöne kayamayan bulutlar tüm yağmuru Düzce’ye bıraktı. 


İşte Yılmaz bu sorularla yine gündeme gelecek. Yılmaz’ın iddiaları doğru ise dolu toplarının kullanılması konusunda ciddi sorunlar ortaya çıktığı anlaşılmış olacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.08.2019
08:14

BU İDDİA DOĞRUYSA BUNUN ALTINDAN SORUMLULARI KALKAMAZ,

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,92
YANİ BİLEREK YAPILMIŞ BİR SEL OLUYOR
4.08.2019
14:49

Bir başka önergede Akçakoca'da yapılan barajın müteahhiti ile ilgili 2 yıl önce bir haber yapılmıştı o haber Şu Akçakoca'daki Barajı yapan müteahhitin kamyonları Dere yataklarına moloz ara attıkları yönünde Sayın Umit Yılmaz Akçakoca daki Barajı yapan müteahhitin yani Dere yataklarına nereden döneceğim binlerce ton molozları Dere yataklarına attığı için bu müteahhitin ceza alması için ne gerekiyorsa yapmasını bekliyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,41
DÜZCE HALKI MÜTAHİTİN ATTIĞI MOLOZLARI ATAN FİRMA ARAŞTIRMASINI BEKLİYOR


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.