Felaketin öncesi ve sonrası ile Esmahanım Köyü

Felaketin öncesi ve sonrası ile Esmahanım Köyü

Akçakoca ilçesi ile birlikte birçok köyünü ve Cumayeri ilçesinin de köylerini etkisi altına alan ve sular altında bırakan felaketin verdiği hasarı Güray Akbalta isimli vatandaş hazırladığı video ile gözler önüne sergi.

Fotoğraflarla hazırlanan video da Esmahanım Köyü’nün aynı noktalar5ından felaketten öncesi ve sonrası gözler önüne seriliyor. Yaşanan afetin boyutu da video da daha net görülebiliyor. 


2 İlçe ve 24 köyü sular altında bırakan 1 erkek 2 kadın 4 çocuğun hayatlarını kaybetmesine neden olan su baskını, heyelan ve sel, köyleri de savaş alanına çevirdi. Yaşanan felaketin boyutları Annesinin köyü olan Güray Akbalta tarafından felaketin önce ve sonrasını anlatan video ile bir kere daha gözler önüne serildi. Selin en çok etkilediği köyler arasında yer alan ve 7 kişinin hayatını kaybettiği Esmahanım Köyü’nde aynı noktalardan felaket öncesi çekilen fotoğraflarla felaket sonrası çekilen fotoğrafları birleştirdi. Felaket öncesinde yemyeşil bir doğada, özenle yapılmış bahçeli evlerin bulunduğu, derenin hemen yanındaki Esmahanım Köyü, 17 Temmuz’da yaşadığı felaketin ardından ise neredeyse savaş alanına dönmüş hali bir kere daha videoyu izleyenlere gösteriliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.