Binali Yıldırım felaketi yaşayan kaymakamı ziyaret etti

Binali Yıldırım, Sel Felaketinde yaptığı erken müdahale ile birçok insanın hayatını kurtaran Akçakoca Kaymakamını makamı Yasin Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

18 Temmuz’da başta Akçakoca İlçe merkezi olmak üzere 24 köyü sular altında bıraka sel felaketinde yaptığı erken müdahale ile Uğurlu Köyü’nde onlarca insanın hayatta kalmasını sağlayan sonrasında ise afet yönetiminde gösterdiği başarılı çalışma ile afetzedelere yardımların ulaşmasında büyük emeği olan Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, AK Parti İzmir Milletvekili, son başbakan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı Binali Yıldırım’ı ağırladı.

Uğurlu ve Esmahanım Köylerinde selzedelerle bir araya gelen Binali Yıldırım, programın akşam kısmında ise Akçakoca Kaymakamlığını ve kaymakam Yasin Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyarette selin ilk anlarını Yasin Öztürk’ten dinleyen Binali Yıldırım, ilçe ve köylerle ilgili olarak bilgiler aldı. Binali Yıldırım’ın Kaymakamlık ziyaretinde AK Parti Milletvekilleri Fahri Çakır, Ayşe Keşir, MHP Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’da yer aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından ise Binali Yıldırım, Akçakoca esnafını ziyaret ederek, sel felaketi sonrası esnafın sorunlarını dinledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.