İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu afet bölgesine Su tankerleri ile iş makinaları gönderdi.Ayrıba İBB arama kurtarma timleri de kayıp 6 selzedeyi arama çalışmalarına katıloyor.
Sabah saatlerinde Akçakoca ilçesi ile Cumayeri İlçe Merkezine TIR'lar üzerinde ulaşan iş makineleri selin etkilendiği köylere gönderilecek.
Akçakoca’da yaşanan sel ve heyelanlara karşı yürütülen çalışmalara destek vermek adına İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye iş makineleri gönderdi.
İş makineleri ile yüklü TIR'lar sabah saatlerinde Cumayeri ilçe merkezine ulaştı. İş Makineleri sel felaketinden etkilenen Dokuz Değirmen, Dilaver, Esmahanım, Uğurlu ve Akçakoca'ya gönderileceği ifade edildi. İş makinalarının bölgede hayatın normale dönünceye kadar çalışmaları sürdüreceği ifade edildi.
İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ayrıca, çok sayıda su tankeri gönderdiği ve yardımların devam edeceği öğrenildi.