Yıkılan Çay Köprüsüne Hala Başlanmadı

Yıkılan Çay Köprüsüne Hala Başlanmadı

AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun, Bayramın 3’üncü günü köprü yapımına başlıyoruz açıklamasının üzerinden 2 gün geçmesine rağmen hiçbir çalışma yapılmıyor.

 

Sarma deresi ile Kurugöl deresinin birleşerek Çay bölgesinde buluştuğu  Çay  köprüsü, geçtiğimiz temmuz ayında  yaşanan sel felaketinde yıkılmıştı. Çay  deresi üzerinde geçen yolun,Göktepe, Arabacı köyü, Aktaş, Koçullu, Yaylacık ve Sarıyayal köylerinin  can damarı olduğunu söyleyen köylüler, köprünün yapımına bir an önce başlanmasını istediler. Dere içerisinden geçici olarak açılan yolda zor anlar yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar, fındık sezonun içindeyiz, bir süre sonra, sağanak yağmurlar başladığında bu yolu kullanmamız mümkün olmaz, söz verenlerin bir an önce mağduriyetimizi görmesi gerekir değerlendirmesinde bulundular. Köprü güzergahının bulunduğu bölgeden binlerce insanın yaşadığını ve binlerce dönüm fındık bahçesi olduğunu hatırlatan vatandaşlar;  Arabacı köyü Edilli köyü arasında ki yan yolun da çok bozuk olduğunu ve fındık toplama sezonu nedeniyle büyük güçlük çektiklerini dile getirdiler.

 

AK Parti İlçe Başkanı Sarıoğlu, köprü enkazını kaldıracak iş makinesinin orada olduğunu, Cuma günü ise sondaj makinesinin çalışmaya başlayacağını söyledi. Yeni köprünün projesinin hazır olduğunu söyleyen Sarıoğlu, köprüyü hızlı bir şekilde yapacağız mesajı verdi. İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu; “ İş makinesi orada, yarın sondaj makinesi geliyor bir günde sondajı bitiriyoruz.  Proje tamamlandı, kalıp demir yarın indirecekler.  hızlı bir şekilde yapılacak köprümüz” İfadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.08.2019
08:29

Sarıoğlu açıklama yapmıştı bir kaç gün önce, hemen başlanacak demişti hani ne oldu, fındık zamanı geldi çattı millet tarlasına havadan mı gidip gelecek. bu millet Allah bir afet verdi siyasiler 1000 afeti yaşatıyor, yazıklar olsun be, millete yalan söyleyerek, verdiğiniz sözleri tutmayarak siyasiler ufak ufak kendi çöküşünüzü hazırlıyorsunuz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,18
YAZIKLAR OLSUN, PARTİYİ DE BİTİRDİNİZ KENDİNİZİ DE


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.