O Mağdur Değilse Kim Mağdur ?

O Mağdur Değilse Kim Mağdur ?

18 temmuz Sel felaketi gecesi, Değirmenağzı Belediye Oto Parkı’nın arka tarafında bir özel mülkünde Karavanını ve iki motosikletini park eden, Akçakoca nüfusuna kayıtlı Cengiz Çevikel, sel gecesi karavanı ile birlikte sürüklenmekten son anda bir asma dalına tutunarak kurtulmuştu.

O bölgedeki belediye araçlarını bile sürükleyerek denize götüren sel, Cengiz Çevikel’in iki motorunu ve karavanını da sürüklemiş, sel suları çekildikten sonra felaketin boyutları ortaya çıkmıştı.

Karavanın içindeki dolaplar sel sularıyla toprağa gömülürken, arabanın motoru ve motosikletler, jenaratör, hurdaya çıkmıştı. Felaket sonrası yapılan tespitte maddi kayıp 50.000 TL. Olarak belirlenmişti.

Elindeki belge ve bilgilerle Kaymakamlık Afet birimine resmi olarak başvuru yapan Cengiz Çevikel, yardımın ne zaman ödeneceğini öğrenmek için Kaymakamlığa gittiğinde ikinci bir felaket daha yaşadı.

“ Orada oturmadığınız için başvurunuz red edildi!”

Aldığı cevapla sarsılan, SEL MAĞDURU olduğu her türlü fotoğraf ve belgelerle aşikar olan, Cengiz Çevikel, ilgililerden yapılan yanlışlığın düzeltilmesini ve mağduriyetinin giderilmesini bekliyor.

KAYNAK, AKÇAKOCA TV


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.