Çuhallı Plajına Kanalizasyon Akmayacak

Çuhallı Plajına Kanalizasyon Akmayacak

Çuhallı Plajına Kanalizasyon Akmayacak

Yerel Basında defalarca gündeme getirdiğimiz fakat bir türlü çözüm bulunamayan sorun Başkan Yanmaz tarafından on günde çözüldü.

 

ÇUHALLI PLAJINA ARTIK KANALİZASYON AKMAYACAK

Çuhallı plajına açıktan akan kanalizasyon sorunu yıllardır Akçakoca'nın ayıbı olarak gündemdeki yerini koruyordu. Akçakoca'nın turizm kenti olmasıyla övünen bir çok siyasetçinin çözüm arayışına girmediği kumsala akan pis su sorununu çözmek için seçim kampanyası döneminde söz veren Yanmaz, daha mazbata aldığı gün Çuhallı plajına giderek çözüm için düğmeye basmıştı. Devir teslim töreninden hemen sonra bölgeye giden Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilk iş olarak Çuhallı plajında derhal çalışmalara başlamış ve plaja akan dereye sızan kanalizasyonu engellemek için logara giden eski hattı değiştirererek tahliye sistemini iptal etmişti.

AKARSU TEMİZ OLARAK MENFEZ İÇİNE ALINIYOR

Osmaniye sırtlarından gelen küçük derenin kirli olmadığını söyleyen ekipler, logar hattının yenilenmesiyle derenin kirlenmesini önledikten sonra işin ikinci aşaması olan akarsuyun menfez içine alınarak denize verilmesi işlemi için kolları sıvadı. Yapılan çalışma ile su dere menfez içine alınarak kapalı şekilde denize ulaştırılacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.