Kaldırım İşgaline Zabıta Kontrolü

Kaldırım İşgaline Zabıta Kontrolü

Kaldırım İşgaline Zabıta Kontrolü

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırım işgaline karşı denetimlerini arttırdı.

Özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerdeki seyyar satıcılar ile kaldırımların işyerleri tarafından işgal edilmesine yönelik şikâyetlerin artması üzerine Düzce Belediyesi Zabıta ekipleri denetim yaptı.

Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Zabıta Ekipleri Denetimler sırasında kurallara uymayan vatandaşlar hakkında cezai işlem uygulandı ve yayaların geçiş hakkı göz önünde bulundurularak denetimlerin sıklaşacağı ikaz edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.05.2019
14:00

Lütfen Düzce'nin tüm kaldırımları, yaya geçitleri ve otobüs durakları denetlensin. Sadece şehir merkezi ile sınırlı kalmasın. Özellikle Aydınpınar Caddesi.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,81
Kaldırımlar Yayalarındır
3.05.2019
12:20

çay mahallesinde 3 nolu binanın orası berbat durumda oradki esnafn araçları yüzünden ev sahipleri araçlarını parkedemiyor, hatta mevcut garajlarına dahi giremiyor, dün bir haberde aynı yer çıkmıştı, şimdi inadına daha çok yapıyorlar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,57
zabıta vatandaşa sahip çıkmıyor
3.05.2019
12:24

Teşekkür ediyor ve denetlemelerin devamlılığını diliyorum. Aynı zamanda yaya geçitleri ve otobüs durakları işgalleri de denetlenirse memnun oluruz. İşte vizyon sahibi başkan farkı. Allah yardımcınız olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,95
Kaldırımlar Yayalarındır


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.