"Ramazan huzur ayıdır, manasını bozmayın"

Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri trafik uygulamasında bir araç içinde yaptıkları denetimde torpidosunda ve aracın arka koltuğunda tabanca ve silah yakaladılar. Yakalanan silahlarla ilgili savunma yapan sürücü, silahları gelen Ramazan Ayını kutlamak için aldığını söylemesi polisleri şaşırttı.

Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde trafik uygulaması yaptı. Valilik kavşağında denetim yapan ekipler durdurdukları bir otomobilin arka koltuğunda şarjörlü av silahı olduğunu fark ettiler. Bunun üzerine olay yerine çağrılan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte araçta detaylı inceleme yapan ekipler, otomobilin torpido bölümünde de kurusıkı tabanca olduğunu fark ettiler. Av silahı ve tabancaya el koyan ekipler sürücü T.K’yi de ifadesini almak üzere Osman Çatana Polis Merkezi’ne götürdüler. Sürücü T.K.’nin burada alınan ifadesinde gelen Ramazan ayını kutlamak için silahları aldığını söylemesi polisleri şaşkına çevirdi.

 

Ramazan ayı huzur ayıdır, huzuru bozmayın

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise Ramazan ayının huzur, sukunet, sabır ayı olduğuna dikkat çekerek Ramazan Ayını kutlama bahanesiyle havaya silahla, tabancayla ateş etmenin insanları tedirgin ettiği bununda Ramazan Ayının manasını bozduğunu vurgulayarak, toplumun huzur ve sukunetini kimsenin bozmasına izin verilmeyeceğini dile getirdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.05.2019
09:10

HANGİ ESKİLERDEN GELENEK ACABA, İSLAM GELENEĞİNDE SİLAH ATMAK NEREDE GÖRÜLMÜŞ, İSLAMIN BAŞLADIĞI DEVİRDE SİLAH MI VARDI.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,92
BİR GARİBAN TL İSTESE KİMSE VERMEZ
6.05.2019
09:08

RAMAZAN AYI GELDİ DİYE, YOK ASKER EĞLENCESİ DİYE BU MİLLETİN DİNİ VE MİLLİ DEĞERLERİNİ KULLANARAK EŞKIYALIK YAPANLARA GÖZ AÇTIRILMAMALI AĞIR CEZALAR VERİLMELİ,

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,18
EN AĞIR CEZALAR VERİLMELİ
5.05.2019
19:20

bu eskilerden gelen bir adet adam dobra dobra anlatmis ama yapilmamasi gerikiyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,48
ilhan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.