Hastane bahçesindeki engelli otoparkları bunu da gördü

Defalarca haberlere konu olan sorumsuz sürücülerin araçlarını engelli otoparklarına çekmesi nedeniyle yaşanan mağduriyetler devam ediyor. Oluşturduğu sıkıntılar yetmezmiş gibi şimdi de Düzce sokaklarında sürücülerin korkulu rüyası olan elektrikli kasalı motorlar, engeli vatandaşlar için ayrılan park yerlerine motorlarını çekmeye başladı. Yapılan şikayetler üzerine ise Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, engelli otoparkına çekilen araçları çekici vasıtasıyla kaldırıyor.

Hastane açıldığı günden bu yana engelliler için ayrılan otoparka otomobillerini çeken sürücüler mağduriyet yaşatmaya devam ediyor. Hastanenin ilk gününden bu yana devam eden soruna bu defa da Düzce sokaklarında dolaşan ve sürücülerin kabusu olan geri dönüşüm maddelerini toplayan elektrikli motorlar da eklendi. Otomobillerin yanı sıra motorlarda engelli otoparklarını kullanmaya başlayınca engelli vatandaşlar, iyice ortada kaldı. Polis ekiplerinin hemen hemen hergün defalarca uygulama yaptığı otoparkta sorumsuz ve duyarsız sürücüler nedeniyle engelli otoparkları amacına uygun kullanılamıyor.

Sabah saatlerinde Atatürk Devlet Hastanesi bahçesinde yaşanan olay da engelli otoparkına gelişi güzel çekilen elektrikli kasalı motor nedeniyle engelli bir vatandaş otomobilini çekecek park yeri bulamadı. Bu nedenle sorumsuz sürücüleri protesto eden engelli sürücü otomobilini, hastane önüne çekerek muayene olmaya gitti. Bu nedenle diğer sürücüler, hastane bahçesindeki otoparka giremedi. Trafik polisler hastane otoparkına gelerek, engelli otoparkını kullanan normal sürücülerin araçlarını çekici vasıtasıyla çekerek engelli otoparkını açtılar.

Sürekli sorumsuz ve duyarsız sürücüler nedeniyle sorunların yaşandığı otopark’ta polis ekipleri müdahale etmek zorunda kalıyor.    

Hastane etrafında 2 tane otopark olmasına karşın hastaneye yakın araçlarını park etmek isteyen sürücüler nedeniyle sorunlar devam ediyor. Burada da iş sağlıklı sürücülerin biraz daha duyarlı ve sorumluluk taşımaları gerekiyor.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.05.2019
18:11

oraya park eden sahis kafadan ozurlu herhalde normal yani gerci oda suriyeli galiba ceza kesmezler

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,05
ilhan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.