Trafik ekipleri kuş uçurtmuyor

Trafik ekipleri kuş uçurtmuyor

Trafik tescil ve denetleme şubesi ekipleri yaptıkları denetimlerle şehir merkezinde kuş uçurtmuyor. Yapılan denetimlerde polisin yıllardır yaptığı uyarılara ikazlara rağmen yine abartı  egzoslu araçlar yakalandı. 


Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme  şube Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte artan trafik yoğunluğunda kuralsız sürücülerin önüne geçmek için uygulamalarına devam ediyor. Şehrin belirli noktalarında uygulama noktaları kuran ekipler, bütün araçlarda sigorta, muayene egzos kontrolü yapıyor.

Araçlarda ayrıca abart egzos denetimi de yapan ekipler, eksik belgeli sürücüleri uyarırken, ikinci defa uygulamada eksik belgesi olan sürücülerin ise eksik belgesine göre araçlarını trafikten mene kadar giden cezalar uyguluyorlar.

Sabah Valilik kavşağında yapılan denetimlerde ise 134 araç kontrol edildi. Yapılan denetimlerde eksik evrakı olan 26 araca 22 bin 23 TL ceza uygulandı. 9 Araç trafikten men edilirken 7 sürücüye ehliyetsiz araç kullanırken yakalandı. Bütün uyarı ve ikazlara rağmen aracında abartı egzos bulunan 3 araçta trafikten men edildi.  


Uygulamaların yaz boyu gün aşırı ve değişen uygulama noktalarında devam edeceği öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.05.2019
15:01

DÜZCEDE TAMAM DA YA İLÇELERDE NE YAPACAĞIZ, ŞİMDİDEN BAŞLADI MOTOSİKLETLER, ABARTI EGZOZ LAR MÜBAREK RAMAZANDA İKİ DAKİKA UYUMAYA KALKSAN BİR EGZOZ SESİ GELİYOR YANİ O DERECE

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,80
BİR ARA TÜM İLÇELERDE DENETİM VARDI


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.