Kazada traktör sürücüsü hayatını kaybetti, 13 kisi yaralandı

D-100 Karayolu Bolu Dağı mevkiinde meydana gelen kazada, otobüs traktör tarafından çekilen bozuk traktöre çarptı. Kazada traktör sürücüsü hayatını kaybetti, Otobüste bulunan 13 kişi yaralandı.

Kaza; akşam saatlerinde D-100 Karayolu Bolu Dağı Darıyeri Hasanbey Köyü mevkiinde meydana geldi. Bolu istikametine gitmekte olan ve sürücüsü tespit edilemeyen 14 AB 476 plakalı traktör, Habil İ.’nin kullandığı plakasız ve arızalı traktörü çekerken, aynı istikamete gitmekte olan Ahmet E.’nin kullandığı 31 AAF 769 plakalı yolcu otobüsü arızalı olduğu için çekilen ve plakasız olan traktöre çarptı. Otobüs, çarpmanın etkisiyle kontrolsüz şekilde geri geri gitmeye başladı. Yaklaşık 200 metre geri giden otobüs daha sonra yol kenarında bulunan şarampole düştü. Kazada plakasız traktörün sürücüsü Habil İ. hayatını kaybederken, otobüste bulunan 13 yolcu yaralandı. Yaralılar, kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalelerin ardından Düzce ve Bolu’da ki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Hayatını kaybeden traktör sürücüsünün yakınları sinir krizi geçirdiler. Hayatının kaybeden Habil İ.’nin başında gözyaşı döktüler.

Diğer yandan otobüste bulunan bazı yolcular eşyalarını bagajlardan çıkartarak yol kenarında bulunan boş alanlara çıktılar. Bazı yolcular ise yan yatan otobüsün içine girerek eşyalarını almaya çalıştılar. Kırık camlardan otobüse giren yolculardan bazıları eşyalarını çıkarmayı başardılar. Bir yolcu ise otobüsün bagajından kafes içinde bulunan kuşunu güvenli yere çıkarttı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, çekici traktörde ki sürücünün tespit edilmesi için çalışmalar sürüyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.