Ne lüks ne de normal araç fark etmiyor

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri Valilik Kavşağı’nda yaptıkları uygulamada 42 araç kontrol etti. Özellikle lüks araçlar üzerinde uygulama yapan ekipler, egzoz sesi ile rahatsızlık veren lüks araçları trafikten men etti.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, Düzce Valiliği Kavşağı’nda 2 saatlik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde 42 adet araç kontrol edildi. Kontrol edilen araçlardan 3 tanesinin sürücüsü ehliyetsiz çıkarken, 1 sürücü ise alkollü yakalandı. 2 abartı egzoz kullanan otomobil sürücüsünün otomobilleri trafikten men edildi.

Denetimlerde en çok dikkat çeken otomobil ise lüks Ferrari marka araç oldu. Egzozu tüm Düzce’yi rahatsız edecek kadar ses çıkarak Ferrari marka otomobil de trafikten men edildi.

Böylelikle son dönemde Düzce polisinin lüks araçları kontrol etmiyorlar yönünde söylentiler de boşa çıkmış oldu. Polis ekipleri denetim boyunca birçok lüks araç üzerinde denetim yaptı.

Kaynak:Tezcan Solmaz


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
24.06.2019
01:37

Büyük Cami alanına park eden godoman arabalarına neden el atmıyorsunuz?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,66
Aa
22.06.2019
16:45

Ozaman orjinalinde abartı egzos olan araclarin satışını yaptırmayın. Aracı sattır, vergisini al, bandrolunu al, bütün vergilerini al sonra bide adamın altından arabasını al. Böyle adalet olmaz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,85
Yavuz


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.