Çay Mahallesi sakinleri yetkililerden yardım istediler

Çay Mahallesi sakinleri çocuk parkı yanında yapımı planlanan baz istasyonu için harekete geçti. Baz istasyonunu istemediklerini belirten mahalle sakinleri, açılan baz istasyonu temelini de taşa tuttular.

Baz istasyonu istemediklerini söyleyen Çay mahallesi halkı gerekirse şikayetlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyuruna kadar protestolarını sürdüreceklerini belirttiler.

İstasyon için özellikle çocuk parkının karşısının seçilmesine de tepki gösteren mahalleliler, daha önce baz istasyonu yapmak için girişim olduğunu fakat engellediklerini hatırlattılar. Vali ve Belediye Başkanı başta olmak üzere tüm yetkililerden yardım isteyen mahalle sakinleri gerekirse şikâyetlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kadar ulaştıracaklarını vurguladılar.

Çay Mahallesi Muhtarı Hüseyin Mali, kendisinin durumdan haberdar olmadığını, kazı çalışması başladığında alana baz istasyonunun kurulacağını öğrendiğini dile getirerek “Burası çocukların oyun oynadığı yer. Bizim buraya baz istasyonu kurulacağından haberimiz yoktu. Yetkililer ile iletişime geçtik. Onlarda haberleirnin olmadığını söylediler. Biz mahallemizde baz istasyonu istemiyoruz. Daha öncede girişim olmuştu ancak engellemiştik. Burası mahalle arası burada baz istasyonu olmaz” dedi.

Mahalle sakinleri ve çocuklar daha sonra baz istasyonu için açıldığı iddia edilen çukuru taş yağmuruna tuttular.

Mahalle sakinleri, kazıyı yapan greyderin çukurun yanından ayrılmasının ardından sessizce dağıldılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.08.2019
14:14

Biz köye yıllardır telefonlar çekmediği için baz istasyonu kurdurmak istiyoruz sonuç vermiyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,55
Düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.