Hızlı Sarjmatik Sandılar Kumar Makinesi Çıktı

Hızlı Sarjmatik Sandılar Kumar Makinesi Çıktı

Düzce’de Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız bir işyerine yaptıkları baskında asıl amaçları değiştirilerek telefon hızlı şar makinesi görünümüne sokulmuş kumar makinelerini yakaladı. Polis ekipleri ayrıca makinelerde bulunan paraya da el koydu.

Olay akşam saatlerinde Düzce Merkezde Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geşdi. Edinilen bilgilere göre; Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro amirliği ekipleri Atatürk Bulvarı üzerinde bir işyerinde kumar makineleriyle kumar oynatıldığı istihbaratını değerlendirdi. İstihbarat sonucunda adrese operasyon düzenleyen ekipler telefon hızlı şark makineleriyle karşılaştılar. Makineleri detaylı inceleyen polis ekipleri, makinelerin kumar makinesi olduğunu fark etti. Ekipler, asıl amaçları değiştirilmiş çeşitli görünümdeki 4 adet kumar makinesine ve içindeki 9 yün 23 TL2ye el koydular. Kumar makineleri ve paraları muhafaza altına alan ekipler Çatana Polis merkezi Amirliği’ne teslim ettiler.

Ekipler işyeri ile ilgili olarak yaptıkları denetimde ayrıca işyerinin ruhsatsız olduğunu ve vergi levhasının da olmadığını da tespit ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.