Otomobilin çarptığı anne kız hayatını kaybetti

Otomobilin çarptığı anne kız hayatını kaybetti

Düzce D-100 karayolu Çerkeztaşkörpü sapağı mevkiinde meydana gelen kazada düğüne gitmek isteyen ve karşıdan karşıya geçmeye çalışan anne kıza otomobil çarptı. Kazada  ikisi de hayatını kaybetti.

Kaza 22.00 sıralarında D-100 karayolu Çerkeztaşköprü sapağında meydan geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan Samet Yıldırım idaresinde ki 81 AAU 462 plakalı otomobil, aynı mevkide yolun karşısında bulunan düğün salonuna gitmek için karşıdan karşıya geçmeye çalışan anne Fatma Kartal ile kızı Özge Kartal’a çarptı. 

Kız Özge Kartal olay yerinde hayatını kaybederken, anne Fatma Kartal ise 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazada otomobil sürücüsü Samet Yıldırım şok yaşarken jandarma ekiplerince göz altına alındı. Diğer yandan polis ekipleri kaza alanında  şerit çekti. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.10.2019
10:58

Denetleme sıklassın artık düzce ve köyleri özeklikle düzce 1 we 2 obs fabrika yolu servis saattleri gece özellikle 2 obs yolu düzce büyük acma köyü cam arabaları servisler hız limittimi aşıyo dün aynı kaza burda oldu trafik bu işe el atsın yaya yolu artsın şimdi gençler ehliyet al yolda makas at

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,78
şerif aktaş
5.10.2019
01:20

Böyle bir habercilik anlayışı yok!! Anne ve kızın vücutları paramparça oldu,polis ekipleri kopan vücut parçalarını arayarak şerit çekti!! Bu haberi sizin gibi ruhsuz insanlar okumuyor,bu kadar katı kalpli olmayın.. Sevenleri var aileleri var,yapmayın !!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,25
Serkan Yalçın


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.