İstanbul Cadddesi Aynı tas aynı hamam

İstanbul Cadddesi Aynı tas aynı hamam

İstanbul Caddesi sorumsuz ve duyarsız sürücülerin kurbanı olmaya devam ediyor. Şehir trafiğinin Yüzde 90’ının günden en az bir kere kullandığı İstanbul Caddesi’nde yapılan 2. ve hatta 3. sıra parklar, diğer sürücüleri isyan ettiriyor.


Düzce’nin en yoğun araç trafiğinin yaşandığı Düzce’nin tam kalbi, olarak nitelendirilen İstanbul Caddesi’nde, duyarsız sürücüler nedeniyle duran trafik, caddeyi kullanmak zorunda kalan araç sürücülerini isyan ettiriyor. Yapılan 2.’nci hatta 3.ncü sıra parklar nedeni,yle trafik caddede zaman zaman durma noktasına kadar geliyor. Normal şartlarda 3 aracın aynı anda ilerleyebildiği caddede maalesef sorumsuz sürücüler yaptıkları parklarla trafiğin tek şeritten ilerlemesine neden oluyor. 


Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerinin gün aşırı uygulama yaptığı İstanbul Caddesi’nde ne yazık ki duyarsız parkların önüne geçilemiyor. Sürücülerden biraz daha hassasiyet bekleyen trafik ekipleri ise hatalı parklar konusunda sürücüleri sık sık uyarmalarına rağmen hatta MOBESSE kameralarının hatalı parklara ceza yazmasına rağmen, çift sıra parkların önüne geçilememesi de araç sürücülerinin ne kadar hassas olduğunu bir kere daha gözler önüne seriyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
13.05.2019
12:53

Vatandaş kurallara uymuyor ise ; Trafik Zabıta Ekipleri , Trafik Polisleri , Jandarma görevini yapsın. Bu birimlerin görevlerini yapmaları için özel bir yetki mi verilmesi gerekiyor.. Belediye Başkanımız , Valimiz muhtemelen bu yollardan geçmiyor, skandal.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,13
Düzceli Hakan
13.05.2019
01:23

o caddeyi neden trafiğe açtılar çok merak ediyorum?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,15
düzceli vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.