Mutlu Başladı, Hastanede Bitti

Mutlu Başladı, Hastanede Bitti

Bir düğün salonunda dünya evine girmek isteyen çiftin düğünü hastanede bitti. Damat tarafı ile gelin tarafı düğünde birbirine girdi. Olayda 2 kişi yaralandı.

Düzce Uzunmustafa Mahallesinde bulunan bir düğün salonunda dünya evine girmek için bir araya gelen çiftin düğünü hastanede bitti. Gelin tarafınının onayı olmadan düğünün yapıldığı iddiası ile gelin tarafı ve damat tarafı bir birine girdi. İddialara göre gelin G.G. ailesinin izni olmadan evden kaçarak E.G. ile nikah kıydı.

Kıyılan nikahın ardından bugün Uzunmustafa Mahallesinde bulunan bir düğün salonunda dünya evine giren çiftlerin mutluluğu kısa sürdü. Gelin G.G. ailesi düğün salonunu basarak düğünün yapılamayacağını söyledi. Bir anda ortalık karıştı. Salonda başlayan kavga dışarıya taştı. Bu esnada gelin G.G´de olayların arasında kalarak darp edildi. Dışarıda 112 acil ambulans ekipleri ile gelin hastaneye kaldırılırken, bu esnada kavga devam etti.

Bölgeye gelen ekipler olayları yatıştırsada olaylar hastanede de devam etti. Damadın babası M.G. de hastanede darp edildi ve kalp krizi geçirdi. Olayla ilgili emniyet ekipleri 6 kişiyi gözaltına alırken geniş çaplı soruşturma başlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.08.2019
21:13

Buhaberi. Düzeltin doğru bilgi alıp haber yakın hakkınızda dava açılacak eğer bu haberi duzeltmezseniz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,07
Ramazan dal


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.