Baba Sağlık Ekiplerine”Çocuğumun Ayağını Kurtarın” Diye Yalvardı

Baba Sağlık Ekiplerine”Çocuğumun Ayağını Kurtarın” Diye Yalvardı

TEM Otoyolu Düzce kesiminde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, otoyolda ters dönerek yan yattı. Otomobilde bulunan 6 kişi yaralandı. Otomobilden hafif yaralı olarak kurtulan sürücü, sağlık ekiplerine çocuğumun ayağını kurtarın diye yalvardı.

Kaza; 06.30 sıralarında TEM Otoyolu Düzce kesimi Gümüşova rampaları mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İstanbul istikametine gitmekte olan Süleyman Ceylan idaresinde ki 61 FN 187 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yan yattı. Kazada otomobil sürücüsü Süleyman Ceylan ile yolcular Handan Ceylan, Şaduman Ceylan, Ahmet Ceylan, Kerem Ceylan ve Zeynep Ceylan yaralandılar.

Otomobilden hafif yaralı olarak kurtulan otomobil sürücüsü Süleyman Ceylan, yaralılara müdahale eden sağlık ekiplerine çocuğunun ayağını kurtarmaları için yalvardı.

Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Sakarya ve Hendek’te ki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

 

Kaynak:İHA

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.