Bir Kadına Şiddet Haberi De Düzce'den

Bir Kadına Şiddet Haberi De Düzce'den

Bir Kadına Şiddet Haberi De Düzce'den

Gün geçmiyor ki kadına yönelik şiddet, kadın cinayeti, vahşi bir tecavüz ya da kadına işkence haberiyle sarsılmayalım. Sözü edilen kadına işkence olaylarından birinin de Düzce’de yaşandığı iddia edildi. Düzce kamuoyunu derinden sarsan olayın faali ise, 2’inci el oto alım satımı ile akaryakıt işi yapan bir işadamı olduğu öne sürülüyor. Güvenlik güçlerine intikal eden olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Düzce’de, akaryakıt istasyonu sahibi ve 2’inci el galericilik yapan iş adamı O. Ö.’in sevgilisine akıl almaz şiddet uygulayarak darp ettiği iddiası ile çalkalanıyor. O.Ö ile 6 yıldır birlikte olduğunu belirten Gülşen D. , O.Ö tarafından defalarca şiddet maruz kaldığını iddia ederek güvenlik güçlerine başvurdu. Doktor raporu da alan Gülşen D. hayatından endişe ederek, O.Ö.’den şikayetçi oldu ve koruma talebinde bulundu.

SAÇINDAN SÜRÜKLEYİP, TEKME TOKAT DÖVÜLDÜĞÜNÜ ÖNE SÜRDÜ

Düzce’de bir anda gündeme oturan olayda mağdur Gülşen D.,  işadamının defalarca kendisini darp ve tehdit ettiğini, fiziksel şiddete maruz kaldığını, bunun yıllardır sürdüğünü belirtti. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü akşamı  meydana gelen son olayda da O.Ö’nün kendisine ait akaryakıt istasyonunda akıl almaz şiddet uygulandığını iddia eden Gülşen D. “Sohbet amaçlı olarak beni istasyona çağırdı. Aramızda tartışma çıktı. Aniden saçımdan tutarak kafamı duvara vurdu. Saçımdan sürükleyerek 50-100 metre beni beton zeminde sürükledi. Pantolonum yırtıldı, bacaklarım yara bere içinde kaldı. Yerdeyken tekmeyle vurdu.  Bunu yaparken de hakaret, küfür ederek beni ölümle tehdit etti’ dedi.

“SENİ ÖLDÜRÜRÜM”

Akıl almaz şiddetin akaryakıt istasyonunda bulunan çalışanların gözü önünde olduğunu vurgulayan Gülşen D.  İddialarına şu şekilde devam etti; “ O. Ö.  beni darp ederken, çalışanlar araya girerek ayırmaya çalıştı. Kendisinden ayrılacağımı söylemem üzerine de (sen beni bırakamazsın, bu iş burada bitmedi. Seni öldürürüm) şeklinde tehditlerini savurdu.

O.Ö.’den şikayetçi ve davacı olduğunu belirten Gülşen D. hayatından endişe ettiğini ifade ederek, ‘ Başıma bir şey gelirse sorumlusu O.Ö.dir’ dedi.

ÇOK YÖNLÜ SORUŞTURMA

Adli mercilere intikal eden kadına şiddet olayı ile ilgili güvenlik güçlerinin çok yönlü soruşturma yürüttüğü,  darp olayının yaşandığı işyerinin güvenlik kamera görüntülerinin ise incelenmeye alındığı ise gelen son dakika bilgileri arasında.

KAYNAK ; DÜZCENİN SESİ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.10.2019
12:23

bu adamla ilgili son dönemde basında çok olay çıkmaya başladı kendi ne zzannediyor adalet yerini bulsun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,50
Mehmet
2.10.2019
14:54

Hakeden hallettiğini bulsun hukuk işlesin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,85
Düzceli
1.10.2019
20:05

Düzcede bunun gibi ne kadınlarımız var bilmediğiniz cinsel tacizden dolayı davasını kazanıp yargitaydaki dosyasının 2 senedir gelmesi bekleyenler var koruma kararları hiç bir ise yaramıyor süresi bitince karşı taraf yine yapacağını yapıyor sesimizi nasıl duyuracağız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,95
Düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.