Vatandaşlardan “Bu Bir Cinayet” Tepkisi

Vatandaşlardan “Bu Bir Cinayet” Tepkisi

Düzce’nin bazı noktalarında trafik lambalarında sarı ışık yanmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Trafik lambalarında sarı ışık veya flaş ışık kullanılmaması vatandaşlar tarafından “Bu bir cinayet” şeklinde yorumlandı.

Şehirde trafiğin en yoğun olduğu bazı noktalarda trafik lambaların sarı ışık yanmaması tepkiye neden oluyor. Trafik lambaların yeşil ve kırmızı ışık öncesi sarı ışığın yanmaması, kafaları karıştırırken birçok kazaya da davetiye çıkarıyor.

Sarı ışık veya flaş ışığın kullanmadığı bazı noktalar ise D-100 karayolu üzerinde bulunan trafik ışıkları, Soğancı kavşağı ve Olimpiyat Kavşağı.

Ayrıca sarı ışığın olmamasından dolayı hazırlıksız yakalanan sürücüler, EDS’ler tarafından yağan cezalara da tepki gösterdi.

Vatandaşlar, Düzce Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 1 Aralık 2019 tarihinde devreye giren Elektronik Denetim Sistemi’nden sarı ışık nedeniyle gelen cezaların yüksek oranda görüldüğünü ve hem can güvenliği hem de ceza yenmemesi adına sarı ışığın devreye sokulması gerektiğini belirtti.

Sosyal medya üzerinden konuyla ilgili paylaşımda bulunan bazı vatandaşlar ise, “Kırmızı ışıklar direkt yeşile geçiyor bu bir cinayet. EDS’ler ceza yiyelim diye var.” ve “Bizim canımızı düşündükleri yok. Ceza yazmanın derdindeler. Bunlara oy atan ellerim kırılsın.” yorumlarında bulundular.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.01.2020
11:17

Saniye koysunlar arkadaş zor mu bir şey

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,87
M
16.01.2020
21:29

Bağlantı yolu duzce arası hız sınırım 6 yeşil değil geçerken lambaları yaklaşık 1 metre kala foto selling lamba patlattı haksızlık bu haksız yere vatandaşın cebine gas eden kim olursa olsun Allah kan kustursun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,33
Murat tashan
16.01.2020
21:03

Bu ne biliyomusunuz vatandaşa artik ticaret amaçli görüyorlar devlet hükümet artk insanları vatandasi bir ticaret ve para kaynağı olarak görüyor ben insanlardan vatandaştan nekadar alabilirim ne koparirim onun peşindeler yapsnlar bakalım nezamana kadar birgün busaltanatlk elbet biter bu millet bu halk devlet için vatan icin Tayyip erdoginin reisin tek lafıyla sokaklara döküldü genede dokukuluruz vatanmiz için ama bu halk hakettigini göremedi resmen halkı ticaret amaçli goriyolar bu bir gercek sevgi ve saygilarimla

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,63
Fatih efiloğlu
11.01.2020
20:36

bildiginiz gibi eds belediyenin icraati.amacina katiliyorum. elbette kurallar iyidir.anacak akp zihmiyetinin amaci hizmettem cok ticaret. isiklardaki ani degisimde kazanca kazamc kaymak icin yapildigi acik. yazili bascuruma ragmen haftalardir degisyirilmemesi bu gorusu destekliyor. bumdma sonra hala oy verirken akp diyeceklere hatirlatirim bunca emareye ragmen destek verilecek olmasi da beni uzuyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,47
yolcu
11.01.2020
10:21

Cedidiye onunde ki gibi sure koysunlar millet de uzakdan gelirken gorur en azindan kaç saniye kaldigini çözüm budur

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,11
Mahdur
10.01.2020
22:53

KONURALP - ÜNÜVERSİTE - YIĞILCA KAVŞAĞI - TAŞLI OTEL KAVŞAGI - BEYCİLER - ÇOBAN - ÖZTÜRKLER - OLİMPİYAT - HACIKADIRLER - SOGANCI - ÇİLİMLİ - CUMAYERİ - TÜM ISIKLAR YEŞİLDEN DİREK SARIYA DÖNÜYOR TAMAMEN KAZAYA DAVETİYE IŞIGIN DİBİNDEN TAM GECERKEN SARIYA ATLADI EDS FLAŞ PATLATTI BEN ISIGIN DIBINDEN 70 İLE GİDERKEN ANİ FREN YAPSAN YINE DURMAZ EN KÖTÜ İHTİMAL ARABAYI DURDURSAM ARKAMDAKI PATLATICAK RESMEN TUZAK ORDU DAN SONRA DÜZCE HELAL BULURSUNUZ BIRDAHA OY SİZ

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,59
ekmek şöförü
10.01.2020
18:49

Koysun lar sureyi bak millet ceza yiyor mu aradan kaldirmislar sarıyı adelet dagitacaksan bu sekilde dagit adam gorur ilerden sureyi ona gore ayarlar kendini yandi mi yanacakmi diye herkez tereddüte biraksinlar bi isleri bu sekilde sistem olmaz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,91
Vadandas
8.01.2020
00:13

Sadece merkezdeki kavşaklar değil çilimli hacıkadirler selamlar çaybükü kavşakları da aynı durumda

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,99
Akar
7.01.2020
14:28

Bu haber ile konunun gündeme gelmesi çok iyi oldu. Çok defa bu uygulama nedeni ile kaza atlattık . Umarım en kısa zamanda düzelir. işim ilginç yanı şehrin bazı noktalarında böyle bu.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,55
Ali Osman Yamaç
7.01.2020
14:19

Olimpiyat kavşağı zaten saçmasapan yapıldı!ankaradan gelip düzce içine döneken çizgiler karisık!!yol aniden daralıyor!!daha yeni yapılan asfalt kabarmış insandireksiyona sahip çıkamıyor!! belki birgün bir ihtimal farkeden olur heralde

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,64
Asd..
7.01.2020
09:45

Gercekten cok mantıksız sacma sapan birsey yapmislar..ceza yazmak icin insan hayatini hiçe sayıyorlar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,88
Vatandas
6.01.2020
15:30

Bu bir eds tuzagi direk cezayı ödüyorsn

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,60
Eds magduru


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.