Düzce’de Arazi Kavgası Kanlı Bitti

Düzce’de Arazi Kavgası Kanlı Bitti

Düzce’nin Aydınpınar Köyü Yılankaya Mahallesi’nde öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, daha önce aralarında arazi üzerinde kavga olan 2 kişi kavga ettikleri arazi üzerinde karşı karşıya geldi. Yanında silahla gelen İsak Bozkurt, kavgalı olduğu Üzeyir Altun’u silahla vurarak olay yerinden kaçtı. Altun olay yerinde hayatını kaybetti.

  Düzce’nin Aydınpınar Köyü Yılankaya Mahallesi’nde öğlen saatlerinde arazi kavgası nedeni ile çıkan kavgada 1 kişi öldü. Edinilen bilgilere göre, Üzeyir Altun ve İsak Bozkurt Aydınpınar Köyü Yılankaya Mahallesi’nde bir arazide ev yapmak istedi. Arazi üzerinde ev çalışmasını Üzeyir Altun başlatırken, İsak Bozkurt evi yaptırmamak için bir çok kez olay çıkarttı.

İki aile arasında gelişen olaylar üzerine bir çok kişi araya girse de barışma olmadı. Bugün sabah saatlerinde ev inşaatına giden Üzeyir Altun’u gören komşusu İsak Bozkurt, Altun’a araziyi kullanmaması gerektiğini bir kez daha söyledi.

Karşılıklı atışmaların ardından yanında silahla gelen İsak Bozkurt, Üzeyir Altun’a ateş ederek olay yerinden kaçtı. İnşaatta çalışan diğer kişiler hemen Altun’un yanına giderek 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler Altun’un hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, İsak Bozkurt’un arama çalışmaları da başlatıldı. Üzeyir Altun’un hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları olay yerine gelen sinir krizleri geçirdi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.05.2020
17:43

Öncelikle Üzeyir Altun bu arazı ve evi parasıyla satın aldı.Evini tadilat ediyordu ev zaten arazinin üstünde vardı.isak Bozkurtun ne bu evde ne bu arazide hiç bir Hakkı yoktur.üzeyir Altun’un bu evi almasını hazmedemedi ve kahpece adice şerefsizce Üzeyir Altun’u bahçesinde arkasından vurarak şehit etmiştir.zalimler için yaşasın ceheannem.Adalet yerini bulacak

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,35
Şahit
21.05.2020
17:15

Öncelikle bu haberin doğrulanmasını istiyorum olay yaklaşık 4 ay aöce üzeyir altun bu araziyi ve evi almak istedi. Daha sonra o şahsın yanına giderek sınır komşusu olduğu için araziyi almak istediğini söyledi o şahız tehtit etmeye başladı üzeyir altun bu arazinin eski sahibiyle o şahsın husumetli olduğu için oşahsın oğlu ile konuşarak ben bu araziyi alacam ama siz almak isterseniz ben alayım size devredeyim diye söyledi. Aradan 5 gün geçtikten sonra üzeyir altun istanbuldan gelerek o şahsın oğluna alabiliyormusun diye sorsu bunun üzerine o şahsın oğlu benim bukadar param var diğerini şu zamanda veririmdiye talep etti. Yerin sahibide ogün parayı getirmezsen başkası istio ona veririm. Diye söyledi bunun üzerine üzeyir Altun. Araziyi ve evi satın aldı. Üzeyir Altun. Evi tadilata başladı o şahız. Tehtitler etmeye devam etti hepsinin. Kayıtları jandarmada mevcuttur bu olaydan 20 veya 25 gün önce o şahız tekrar tehtit silah çekme olayı yapmıştır bunların kaydı görgü şahitleri nin kaydı jandarma da mevcuttur olay günü oşahız pusu kurarak kahbece üzeyir Altun u arkadan vurmuştur. Düzce tv ailesi olarak bu haberin buşekilde düzeltilmesini aksi taktirde hakkınız sona kadar dava açacağımızı bilin telefonlarınız acın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,05
Olayın canlı şahidi
18.05.2020
11:04

bak o insanın canını aldın o insan öbür tarafa amelleriyle gitti o uğruna canına kıydın malı mülkü almadı, çünkü orada mal mülkü alıp gittiğin amellerdir, Allah onu cennetinde ki malı mülküyle ihya eder inşallah, sen eyy zalim, Allahın verdiği canı aldın zaten büyük bir günah işledin, ya o kimsesiz bıraktığın ailesinin, çekecekleri veya çektikleri acının hesabını nasıl vereceksin, aldığın o canın hesabını nasıl vereceksin, dahası sen nasıl öleceksin veya nasıl can vereceksin onu düşün şimdi, ne için üç kuruşluk dünya malı bir arazi parçası için, al şimdi tepe tepe kullanırsan senin olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,88
bu kadar mı basit bir can almak
17.05.2020
15:42

Çok iyi bir insandı.Allah rahmet eylesin.Ailesinin başı sağolsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,22
Memduh tutkun
18.05.2020
02:31

Üzeyir güzel insandı. Allah rahmet eylesin. Bir hiç uğruna. Değer miydi.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,08
şemşa
17.05.2020
15:42

Çok iyi bir insandı.Allah rahmet eylesin.Ailesinin başı sağolsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,33
Memduh tutkun
17.05.2020
19:09

Bir hayat bir haneye ne kadar benzer.dikkat ediyorumda o hane ne yaşıyorsa insanlıkta aynısını yaşıyor.bu işte bir tuhaflık var.simdi o mal ne kadar ihya edecek ALLAH rahmet eylesin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,08
Vatandas


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.