Genç Kadın Evinde Ölü Bulundu

Genç Kadın Evinde Ölü Bulundu

Düzce’de bir kadın evinde ölü bulundu. 


  Olay, akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi 5. caddede meydana geldi. Diyaliz hastası olan kocası ile birlikte diyaliz hastanesine giden Yasemin İlhan (34) eşinden önce eve geldi.

Kocası eşini telefonla aradı fakat ulaşamayınca eve geldi. Çağrılan itfaiye ekibiyle eve girdiğinde kadının evde hareketsiz bir şekilde yattığı tespit edildi. Olay yerine çağırılan 112 Acil Ambulans ekipleri kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı evde yaptığı incelemenin ardından genç kadının cenazesi otopsisi yapılmak üzere Düzce Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Genç kadın memleketi Giresun'da toprağa verileceği öğrenilirken olayla ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.06.2020
15:23

Düzce tv tşkkürler diğer siterlerdeki yalan haberden sonra doğru haber gerçekçi tam tamına her zaman 1 numara

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,23
Komşu
21.06.2020
07:41

yorum yapan arkadaş sen neyin yorumunu yaptın şuan yazdığını okudunmu . Ne demwk yanı rahatsızn insanlar derken sen zihinsel rahatsızsın belli boş boş yorum yapacak kadar vaktin var ...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,06
vatandaş
20.06.2020
22:26

Kim neder ne düşünür hiç ilgilendirmiyor fakat bu kimlikler milletin çok başını yiyeceğe benziyor.ozellikle bina dahilinde huzursuz insan olması o binaya ciddi zararlar vermektedir.etrafinizda ne yediği belirsiz insanlardan uzak durun test edildi onaylandı.ihanet kem gözler bunların başında geliyor sosyal medyada kendinizi ve ailenizi iç olaylarınızı gündemde tutmayın.yazik ALLAH rahmet eylesin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,23
Vatandas


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.