Yurtdışından tatile gelen küçük kız, tacize uğradı

Yurtdışından tatile gelen küçük kız, tacize uğradı

Yurtdışından bayram tatili için Düzce’ye gelen 14 yaşındaki kızı giyim mağazasında görüntülemeye çalışan şahsı kızın halası yakaladı. Kızı görüntülemeye çalışan şahıs daha sonra vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Sinirli vatandaşların elinden ise polis ekipleri kurtardı.


  Edinilen bilgilere göre Hollanda’dan Düzce’ye bayram tatili için gelen ve bayram alışverişi için spor sokakta mağazaya giren 14 yaşındaki kız, elbise denemek için kabine girdiği esnada A.T. kabinden kızın görüntülerini çekmeye çalıştı.

Bu esnada 14 yaşındaki kızın halası durumu fark ederek A.T’ye tepki gösterdi. İkilinin tartışması üzerine olay yerinde bulunan vatandaşlarda olaya müdahil olunca A.T.’ye saldırdılar. Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli şahsı öfkeli kalabalığın elinden alarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdüler. Şüpheli A.T. polis merkezinde tamam işlemlerinin ardından çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

HABER: S.AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
4.12.2020
10:05

Kizin babasiyim cezasini inshallah ceker ve kimsenin kizina artik inshallah zarar vermez guzel bir dayak yedi herkezden akli inshallah basina gelmistir

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,68
Gokcan sahin
2.08.2020
12:41

Bunun kişinin sorunu akıllı bir adamın işi değilse yaşamını biraz geri çekin bakalım kimle ne yaşamış belli sorun ordadır.yoksa aklı başında birinin böyle olasılıkla neden alakası olsun.suclu önde giden deseler ispat suclasada akıl geriden kaynaklı hayatına kimler sebeb oluyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,83
Vatandas
2.08.2020
12:43

Vay şerefsiz adi. Asın bunları asın hatta hadım edin. Asmak mükafat olur

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,39
HADIM ŞART
2.08.2020
12:36

Ben ordaydım tamamen olanlari gördüm

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,00
Düzce 81
2.08.2020
11:33

ALLAH CC böyle kötü niyetli insanları islah eylesin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,64
ÜMİT TURAN


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.