İşçilerin çabasına rağmen kurtarılamadı

Beyköy’de bulunan Organize sanayi önünde 24 metrelik yolda otobüs köpeğe çarptı. Otobüsün çarptığı köpek, çarpmanın etkisiyle arka ayakları felç olurken, köpeğe olayın hemen yanındaki fabrika işçileri sahip çıktı. Ancak işçilerin çabası da köpeği kurtarmaya yetmedi.

Olay; sabah saatlerinde 1. Organize Sanayi Bölgesinde meydana geldi. Bir fabrika önünde yaşanan olayda, 24 metre genişlikteki yolda, karşıdan karşıya geçmeye çalışan köpeğe yolun kenarına geçtiği esnada minibüs çarptı. Yerde yatan köpeğin tam bek kısmından geçen minibüs, köpeği kanlar içinde bırakıp gitti. Minibüsün üzerinden geçtiği köpek ise arka ayaklarını sürüyerek yol kenarına ulaşmaya çalıştı.

Olayı gören fabrika işçileri ise yaralı köpeğe sahip çıktı. İşçiler, yaralı köpeği kutuya koyarak bir otomobile koyarak veterinere götürdüler. Yaralı köpek yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.   


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.04.2019
19:30

soferlerin biraz daha dikkatli olmasi lazim birde bakamiyacamiz hayvanlari alip sonra terk etmeyelim birde belediye bu hayvanlarla fazla ilgilenmiyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,36
ilhan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.