İlk yılında şampiyonluk nasıl geldi

İlk yılında şampiyonluk nasıl geldi

Düzce  Tv’de Hasan Kaya’nın hazırlayıp sunduğu Spor Sayfası programında Beyköy Belediyespor’un BAL Ligin’ne yükselme öyküsü yer aldı.

Hasan Kaya’nın dün akşamki konukları Gazeteci Emrah Tuzcu ve Beyköy Belediyespor’un antrenörü Çağlar Kul oldu. Programda ilk olarak Düzcespor’un açıklanan yeni yönetimi gündemin ana konusu olmasına rağmen programının ilerleyen dakikalarında ise mikrofon kariyerinin ilk şampiyonluğunu yaşayan Çağlar Kul’a bırakıldı.

Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra ilke antrenörlük deneyiminde şampiyonluk yaşayan çiçeği burnunda teknik adam programda şu ifadelere yer verdi;  “8 yıl BAL Liginde oynamak sizlerde biliyorsunuz ki ciddi bir maddi emek istiyor. Her sene zorluklarla mücadele ediyoruz. Sonuçta biz bir belde takımıyız. Bu liglerde tutunabilmek o futbolcuların azimleriyle, iştahlarıyla olan bir durum. Fazla para harcayamıyorsunuz. Örnek BAL Liginde piyasada futbolcular 30 bin TL’ler dolaşırken bizler 15 Bin TL’lik oyuncu oynatıyorduk. Hep ucuza mı kaçmak gerekiyor? Hayır tabi ki fakat kaynak bulmada zorluklar olunca durum böyle oluyor. Başarılı olmayı herkes ister. Dibe indikten sonra çevre halkı destekliyorlar. Sizlerde biliyorsunuz Beyköy Belediyespor’u ayakta tutan isimler hep aynı isimler oluyor. Yeni sezonda da bu değişmeyecek. Eski takımı sırtlayanlar bu sezonda BAL Ligine yükselince desteklemeye devam edecekler. Eskiye maziye yeniden döneceğiz ”  dedi.

Programa telefon bağlantısı ile Beyköy Belediye Başkanı Osman KILIÇ’da katıldı. Yeni sezonda BAL Ligin’de mücadele edecek olan Beyköy Belediyespor’u her zaman desteklediklerini ve desteklemeye de devam edeceklerini ifade ederek konuşmasına şu şekilde devam etti; “ 8 yıllık yuvamıza geri döndük. Bir sene ara verdik ve yeniden tekrar lige yükseldik. Süper Amatör Ligine düştük. Sezon başında arkadaşlarla şunları konuştuk. Hedefimizde düşmek yoktu. İki yıl bu ligde kalıp kendi gençlerimizle devam etmek istedik. Biz bunu istedik. Fakat bu sezon böyle oldu ve BAL Ligine yeniden yükseldik. Arkadaşlarımız 1 yıl öne çektiler. Çocukların ayaklarına sağlık. Biz bu şekilde ilerleyerek başarıyı da yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.