Gönül Belediyeciliği Ercan İle Hayat Buluyor

31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde belediye başkan adayları seçmenleriyle buluşmaya devam ediyor. Boğaziçi Beldesi’nde de hali hazırda belediye başkanı ve AK Parti Belediye başkan adayı İbrahim Ercan, vatandaşlarla buluşarak projelerini anlatıyor. İbrahim Ercan, doğum günü olan engelli bir genci seçim gezileri sırasında sürpriz yaparak, ziyaret etti ve gencin en büyük hayali olan Faruk Özlü ile telefonda buluşturdu.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Belediye Başkan adaylarının saha çalışmaları hız kazandı. Bu kapsamada Boğaziçi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye başkan Adayı İbrahim Ercan’da Boğaziçi Beldesi’nde oturanlarla bir araya geldi. Kapı kapı gezerek yaptıklarını ve yapacaklarını anlatan İbrahim Ercan’a belde sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların kapıda karşıladığı İbrahim Ercan, gördüğü yoğun ilgiden mutlu olduğu gözlenirken, enerjisi ise göz kamaştırdı. Kapı kapı gezen İbrahim Ercan’a seçim çalışmalarında AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Ayşe Danışan Seymen ile partililer ve çok sayıda vatandaşta eşlik etti.

 

Engelli gencinde gönlüne girdi

İbrahim Ercan seçim çalışmaları esnasında Yeşiltepe Mahallesi’nde bir eve girdi. Evde bulunan engelli bir gencin doğum günü olduğunu öğrendi. Eve, gencin yanına giren İbrahim Ercan engelli gencin doğum günün kutlayarak bir süre sohbet etti. Sorunu olup olmadığını soran İbrahim Ercan’a engeli genç, belde için yapılması gereken her şeyi yaptığını belirterek teşekkür etti. Sohbetin sonunda ise gencin Faruk özlü hayranı olduğunu öğrendi. Bunun üzerine gence doğum günü süprizi yapan İbrahim Ercan; engelli genç ile AK Parti Düzce Belediye başkan Adayı ve önceki hükümette Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yapan Faruk Özlü ile telefonla konuşturdu. Faruk özlü ile telefonda konuşan Engelli gencin Doğum Gününün Faruk Özlü’de kutladı. Telefon görüşmesi sonunda ise engelli gencin mutluluğu gözlerine yansıdı. 

İbrahim Ercan Coşku içinde geçen seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.; “Arkamızda çok kalabalık bir vatandaş grubumuz ile birlikte çalışıyoruz. Akşamüzeri bu kalabalığın misli misli olacağına da inanıyoruz. 5 Yıllık görev sürecimizin içinde Düzce’nin yan semti, üniversitenin arka bahçesi olarak adlandırdığımız beldemize vizyon kazandırmak için sosyal ve kültürel yapılar için alt ve üst yapı çalışmalarına önem verdik. Bu çalışmalardan bazıları, spor sahası, TOKİ Konutları, kapalı pazaryeri, düğün salonu ile dediğin gibi alt yapı ve üst yapı yatırımları gibi insanımızın ihtiyaçları olan çalışmaları insanımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

 

Boğaziçi Beldesi Yeşiltepe Mahallesinde seçim çalışması yapan AK Parti Boğaziçi Belediye Başkan Adayı İbrahim Ercan; “AK Parti adayı olarak sokakta oy istiyoruz. Kurumsal bir kimlik olarak marka şehirler gönül belediyeciliği adı altında gönüllere girerek kendi bölgesini kendi yapısı içersinde imar ederek Boğaziçi Beldesini de elimizden geldiğince marka yapacak çalışmalara imza atmaya çalışcağız” dedi. İbrahim Ercan ayrıca Başkan olması halinde Boğaziçi Beldisinde seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları da anlattı. İbrahim Ercan ;“Beldemizi üniversite öğrencilerine ve kaliteli insan göçüne açmak için imar ve inşaat çalışmalarımıza yön vereceğiz. Bu insanları buraya çektikten sonraki süreçte ihtiyaçları olacak sportif ve donatı alanlarıyla bu çalışmaları da bölge insanlarına kazandırmanın onurunu yaşayacağız”  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.3.2019
00:40

Öncelikle sevgili baskanima bu hizmet yolunda kolaylıklar diliyorum yaptıkları yapacaklarının teminatı diye düşünüyorum. Yöremize kazandırmak istediği projeleri de Mevla'm gönlünce kolaylıklar ile yapmasını nasip etsin diyor Allah yar ve yardımcın olsun BENİM BAŞKANIM diyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,49
İlyas Yeşildağ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.