İlçe olması için harekete geçecek

İlçe olması için harekete geçecek

Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, Boğaziçi Beldesi’ne bağlanacak bazı köylerle birlikte Konuralp ile birleşerek Konuralp adının da yaşatılması için Konuralp adı altında ilçe olmak istediklerini ve vatandaşların bu talebini fındık sezonu sonrası hayata geçirmek için çalışmalara başlayacaklarını söyledi. 


Bir dönem belde olan ve daha sonra mahalle yapılan Konuralp’in ilçe olması için Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan harekete geçiyor. Bölgede yaşayan vatandaşların taleplerini değerlendiren Ercan ilk olarak Boğaziçi Beldesi’ne yakın olan ve mahalle olarak mücavir alana girmek isteyen köyler üzerinde çalışma yapacaklarını ifade ederek “Düzce’ye kadar olan ve üst taraftan olan Kabalak’tan Yaka Köyü’ne kadar olan yerlerde bir talep var.

Bunlarla ilgili olarak anketsel verilerimizi aldık. Bu köylerin düşüncelerini ve taleplerini öğrenmiş olduk. Bunların altından kalkıp, kalkamayacağımızın ön verilerini aldık. Altından kalkabileceğimiz talepler olduğunu gördük. Bununla ilgili özellikle fındık mevsiminden sonra ki süreçte ilk önce Kabalak Köyü’nden başlayarak böyle bir sürece başlayacağız” dedi. 


Sonra ki hedef Konuralp İlçesi olmak
Sınırların genişlemesinin ardından hedeflerinin Konuralp İlçesi olmak olduğunu ifade eden Ercan, “Sonra ki süreçte de bir beldeden öte buralara daha verimli hizmet olması noktasında devletimizden, siyasilerimizden bölgenin Konuralp ismi üzerinden ilçe olması için düşüncemiz var. Bu düşünde sadece benim değil, kamuoyunun ve halkın talebi doğrultusunda gündeme geldi. Bizler takdir edersiniz ki devlet ve halk arasında köprüyüz. Bunu da kamuoyunun bilgisine arz etmiş olalım. Konuralp isminin devam etmesi noktasında iki yerleşkenin bütünsel olaraktan Konuralp ismi üzerinden ilçe olması da Düzce için artı bir değer olacaktır” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.12.2022
16:57

Aşağıda biri yorum yazmış bende kahkaha attım. İlçe olmasını gönülden destekleyen zat k mal Rıfkıyı getirdi sizda sanırım Rafkıyı yeniden getirir böylece ilçe belediyesin canına okursunuz ha ha ha ha karnım ağrıdı la. Uyanık Ercan az akıllı değil ha önce hizmet veremeyeceği Vilayet Kabalaktan başlayackmış mış oldu. Hayal di gerçek olmadı. Darc darc. 1992 de oynanan oyuna Kabalak bir daha yatar mı? sandın Erco. Konuralpla bal sürecek he bi de kaymakam olacak. Dua edin ismi mahfuz ona ama en kısa zamanda konuralp ın yerini alacaksınız Düzce'nin bütüğn şehir olmasıyla ha ha

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,66
absot
23.08.2019
16:25

İlçe olmayı canı gönülden destekliyor ve istiyorum. Merkez Boğaziçi olmalı.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,09
İrfan Kara
23.08.2019
14:31

günün komik haberi:)

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,38
AKİF


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.