Bolu Düzce Sakarya Bu Dernekte Buluştu

Bolu Düzce Sakarya Bu Dernekte Buluştu

Emeklilikte Yaşa takılanlar EYT Bolu Düzce Sakarya Derneği1. olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Kongreye ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT ile ilgili açıklamaları damgasını vurdu. Dernek ayrıca bir ilki de gerçekleştirerek daha önce hiçbir oluşumda bir araya gelmeyen 3 şehrin insanlarını bir araya topladı. Kongrede konuşan Başkan Mehmet Ali Çelik , Düzce Bolu ve Sakarya’nın tarihte hiçbir dernekte bu şekilde bir araya gelmediğini belirterek “Bu gücü bir araya getirmenin mutlu sevincini yaşıyoruz” dedi.  

 

Bolu Düzce Sakarya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği 1. Olağanüstü Kongresini yaptı. Kongreye ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT ile ilgili açıklamaları damgasını vurdu. Derneğin Bolu, Düzce ve Sakarya’dan gelen üyeleri ile birlikte yapılan kongrede Kurucu Başkan Mehmet Ali Çelik, yeniden başkan olarak seçildi.

 

Kongrede konuşan Başkan Mehmet Ali Çelik; “Düzce, Bolu ve Sakarya belki de tarihte hiçbir dernekte bu şekilde bir araya gelmemiştir” Dedi. “Toplum bizi anlayamadı. Bizler yaklaşık 25-30 yıl çalışmış devlete olan bütün vergilerini, primlerini ve borçlarını ödemiş fakat 1999 yılında çıkartılan bir yasa ile tamamen usulsüz olarak hakları elinden alınmış ve ardından 2008 yılında üzerine kaldıramayacağı bir yük konmuş çalışan kesimiz. Emekliyiz, çiftçiyiz, memuruz. Biz kesinlikle bu ülkenin esnafı olmakla beraber her şeyiyiz. Yaşı itibariyle bizler 45, 50, 55 ve 60 yaşları arasında bu memleketin en olgun, en dinamik ve bu memlekete en fazla katkıda bulunan, şuan Türkiye’nin bu hale gelmesi için en büyük çalışmaları yapan kitleleriz. Biz sesini her yerde duyuran yaklaşık 5-6 milyon olarak sayısı belirtilen ve toplumun temel taşları olan EYT ailesi olarak bugün burada bir aradayız. Düzce Bolu ve Sakarya gibi üç tane ilin birleşmesi ile en güzel örneği veriyoruz. Düzce Bolu ve Sakarya belki de tarihte hiçbir dernekte bu şekilde bir araya gelmemiştir. Şu gösteriyor ki bu birliktelik nasıl Düzce Bolu ve Sakarya’yı bir araya getirdiyse bugün Türkiye’de bütün illeri bir araya getirmiştir. İktidarın karşısına çıkabilecek bir yapıyı oluşturmak için bugün burada kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu gücü bir araya getirmenin mutlu sevincini yaşıyoruz” diye konuştu. 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.