EYT'liler 5 Ekim'de Bolu'da Buluşuyor

EYT'liler 5 Ekim'de Bolu'da Buluşuyor

EYT'liler 5 Ekim'de Bolu'da Buluşuyor

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Bolu Düzce Sakarya (BDS) (EYT) Federasyon olma yolunda çalışmaları hızla sürüyor . Diğer yandan pirim günü dolup kazanılmış emeklilik haklarını geri alma çalışmalarını sürdüren dernek tüm pirim gününü dolduran yaş’a takılan emekçiler ile Boluda toplanıyor ve konuya ilişkin BDS EYT Dernek Başkanı Mehmet Ali Çelik bir açıklama yayınladı Çelik açıklamasında şunlara yer verdi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği olarak bu organizasyonu esnaf işçi işveren çiftçi yani toplumun her kesimini bilgilendirmek için Bolu’da bigilendirme topalantısını yapıyoruz .
Çalışma ve sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun Bolu Düzce Sakarya (BDS) (EYT) olarak bir taraftan kazanılmış hakkımız olan emeklilik hakkımızın peşinde iken diğer taraftan fedarasyon olmak için çalışmalarımız devam ediyor onun için 5 Ekim Bolu’daki toplantımıza çalışma ve sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun toplantıya konuşmacı olarak katılacak herkezi bu toplantıya bekliyoruz dedi
EYT BDS Temsilciliği Başkanı Mehmet Ali Çelik Boluda çalışma hayatını konuşacağız işçilerin işverenlerin çiftçilerin esnafın çalışma hayatında merak ettiği soruları cevaplayacağız ve bilgilerin aktarılacağı organizasyona 5 Ekim Cumartesi günü herkezi bekliyoruz dedi.
Adres : Yeni Nikah Salonu /Bolu


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
1.10.2019
22:12

Ben hakkımı olanı istiyorum o zamanki kanun bana ne hak verdiyse onu istiyorum lafın sözün kısası bana verilen hakkın yasası

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,45
İşçi oğlu işçi


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.