Muhsin Yavuz'dan Çilimli'ye 13 Süper Proje

Muhsin Yavuz'dan Çilimli'ye 13 Süper Proje

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, proje tanıtımını gerçekleştirdi.

Çilimli Belediyesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Proje Tanıtımında, Çilimli Belediye Başkanı ve Adayı Muhsin Yavuz 31 Mart Seçim Beyannamesini açıkladı.

Tanıtım programı AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir, 26. Dönem Düzce Milletvekili Fevai Arslan, teşkilat mensupları ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Tanıtım toplantısı yoğun ve coşkulu geçen Yavuz, Çilimli’de önümüzdeki 5 yıllık süre içinde yeni yapacağı altyapı ve üst yapı projelerini açıkladı.

Park ve spor alanları düzenlemesinden sosyal belediyeciliğe kadar çeşitli alanlarda yeni projeler gündeme getiren Yavuz, Çilimli halktan büyük destek gördü.

Çilimli Belediye Başkanı ve Adayı Muhsin Yavuz, “Milletin derdiyle dertlenen, insan odaklı, çalışkan bir yapıyla ilçemize hak ettiği değeri kazandırmak için sosyal bir belediyecilik anlayışında her kesimden insanı kucaklayıp ayrım yapmadan “Çilimli” için çalışacağını belirtirken,  “2009 yılında sizin de desteğinizle göreve geldik. O günden bu güne hiçir zaman yanımızdan ayrılmadınız, destek verdiniz. Biz de o günden bugüne çalışmalarımız meclis üyelerimizle, teşkilatlarımızla, bakanımızla ilçemizi en güzel seviyeye getirmek için mücadele ettik. Bunlar da sizlerin o güzel teveccühler bizleri daha çok çalışmaya sevk etti. Bundan dolayı size bir kez daha teşekkür ediyorum. Ama yapacaklarımız daha bitmedi. İnşallah 31 Mart’ta sizlerin teveccühü ve desteği ile tekrar hizmete devam edeceğiz.” Dedi.

Çilimli’de 10 yıldır belediye başkanlığı yapan ve bir 5 yıl için daha halktan yetki isteyen Yavuz, rakiplerine göre yarışı önde götürüyor. Çilimli’de büyük bir seçmen desteğine sahip olan Yavuz’un seçilmesine kesin gözle bakılıyor.

Yavuz’un Projeleri;

- Kentsel Dönüşüm

- Kadın Sosyal Yaşam Merkezi

- Kültür ve Gençlik Merkezi

- Çilimli İlçesi Kent Kapısı

- Çilimli Sapağı – Düzce Caddesi Kaldırım ve Işıklandırma

- Akdere Millet Bahçesi

- Çevre Yolu

- Termal Tesisi

- Revize Şehir İmar Planı

- Kayrantepe Millet Bahçesi

- Yeni Vakıf Gölet ve Mesire Alanı

- Yerel Kalkınma

- Atık Su Arıtma Tesisi


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.05.2019
17:40

Başkanım birde misafirhane yada polis evi gibi bir projeniz olursa çok sevinirim benim orda arsalarım var ama kalacak yerimiz yok babanda şehir mezarliginda ziyarete gelince bir iki gün kalalım istiyoruz dikkate alırsanız çok sevinirim bende iskiden emekliyim bu arada atıksu tesisi kurulmasını daha

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,43
Serpil aksoy
6.3.2019
16:19

Böyle ithamlarda bulunmak hoş değil iftara müslümana yakışmaz. muhsin başkan çilimli için çalışan vatan evladıdır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,21
Vatandaş
3.3.2019
23:17

kuzey çevre yolunda yeni satın aldığı milletvekili tarlası varmı yokmu

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,13
mg


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.