Koloğlu AK Parti'de Siyaset Yapma Şansım Kalmamıştı

Koloğlu AK Parti'de Siyaset Yapma Şansım Kalmamıştı

Gündem Özel Programının Konuğu Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa KOLOĞLU Oldu.

Gündem özel programının konuğu Cumayeri Belediye başkanı Mustafa Koloğlu oldu. Mehmet İbrahimoğlu'nun sorularını yanıtlayan Koloğlu Yaka Mahallesi dediğimiz bir yer var. Otogarı orada konuşlandırmak istiyorum. Bununda yerini tam belirlemedik. Kent konseyine getireceğiz. Orada değerlendireceğiz. Cumayerliler hangi konumda olmasını istiyorsa orada olacak. Ortak bir karar verelim istiyorum. Dedi.  

 

Koloğlu imar konusunda Belediyenin izleyeciği tutum için  ise kaçak yapı değil burada özellikle inşaat yapılaşması oldu. Bazı müteahhitlerimiz burada tüm müteahhitleri suçlar pozisyonuna gelmek istemiyorum. Ruhsat almışlar arka arkaya binalar yapılmış. İnsanlar binalara girmiş iskan alamamışlar. Bunları çözmek istiyoruz dedi. Koloğlu Bazı binalarda sayaç bile yok. Elektriği yüksek ödüyorlar. Seçim çalışmaları kapsamında ciddi bir sıkıntı olarak anlatıldı bize. Bununla alakalı çalışmaları yapıyoruz. 3 yıldan başlayacağız. En kısa sürede bu sorunu çözeceğiz. Tarafları bir araya getireceğiz. Hangi katkıları sunacağız bunları göreceğiz. Belediyenin yapacağı çalışmaları yapacağız. İskanların alınması için çalışma yapacağız dedi.

 

AK PARTİ'DE SİYASET YAPMA ŞANSIM KALMADI

Koloğlu ; İki partide cumhur ittifakının partisi MHP ve AK Parti cumhur ittifaki partileridir. MHP’de onlardan bir tanedir. Her ne kadar parti değiştirsekte ittifakın içerisindeyiz. Düzce nokjtasında 5 ilçeyi MHP aldı. Cumhur ittigaki Düzce’de 10-0 yaptı. Benim şahsi olarak neden MHP’ye geçtiğimiz neden AK Parti’den geçmediğim ile alakalı aday tanıtımında bir cümle kullanmıştım. AK Parti içerisinde siyaset yapma şansım kalmadı demiştim.  Dedi. Koloğlu Hepsi bunun içinde. Ben özellikle seçim çalışmalarımızı MHP çatısı altında yaptım. Samimi olarak söylüyorum. MHP en tepesinden en alt seçmenine kadar herkese teşekkür ediyorum. Hiçbir frenleme etki olmadı. Sürekli benim yanımda oldular. Herkes benimle birlikte oldu. MHP teşkilatlarına teşekkür ediyorum. En az benim kadar hatta benden çok çalıştılar. Cumayeri’ne hizmet etmek için oraya geldik. MHP veya AK parti çatısı altında yapmanın çok fazla bir farkı yok. Yerel olarak bakıldığında benim AK Parti’de siyaset yapma olacağım kalmadı. Her şey ortada ben düzgün dürüst bir şekilde çalışmak istiyorum. Bir çok şey oldu. 2009’da ak partiden belediye başkan adayı olmama rağmen benim partimin içindeki insnalar başka partiye oy verdiler. Böyle bir durum yaşamış olsa bir kişi kendi teşkilatın içindeki adamlar başka partiye oy verirse insan kendisini nasıl hisseder? Sonuç.ta yerelde siyaset yapıyoruz. Düzce hala ittifak içerisinde bütün belediyeler ittifakdadır. Biz Cumayerine hizmet için geldik. Ha ak parti ile yapmışız ha MHP ile yapmışız hiçbir şey fark etmiyor. İl Başkanımız ve milletvekilimizi tebrik ediyorum. Çok ciddi çalışıyorlar. Seçim çalışmalarımıza inanılmaz destek verdiler. Ümit Yılmaz Cumayeri'ne geldi 8.30’da başladı. 11’de bitirdi. Bu tempo içerisinde çalışıldı. Bizi kırmadı. Her yere gittik. Çok ciddi destek oldular bize. Ümit Yılmaz gibi bir milletvekili olması bizim için bir şanstı ifadelerinde bulundu.

 

 

YARIŞ PİSTİ NE OLACAK ?

 

Mustafa Koloğlu Cumayerine yapılan Motor Yarış Pisti için de değerlendirmelerde bulundu.Yarış pisti biraz çetrefilli bir konu. Hala proje ile alakalı net bir bilgim yok. Projenin mali yapısını bilmiyoruz. Finansmanını bilmiyoruz. Ümit yılmaz belediyemizi ziyaret ettiğinde, Sofuoğlu ile birlikte bir araya geleceğimizi söyledi. Projenin durumuna bakacağız. Dedi. Koloğlu Cumayeri belediyesi ciddi anlamda borcu olan bir belediye. 35 milyon TL yakın bir borcu var. Bu borç var diye iş yapmayacağız değiliz. Ciddi anlamda bir kaynak aktarma sıkıntılı. Spor bakanlığı yarış pistinde olacak mı ? Sofuoğlu işin neresinde olacak. Motor sporları federasyonu işin içinde olacak mı? Birileri bunun taşın altına elini koyacak mı koyarsa biz destek vereceğiz. Ekonomik olarak ciddi bir gelir olacak. Biz projeyi destekliyoruz. Olmayan kaynakları buraya alamayız. Bunu söylemek istiyorum dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
29.04.2019
14:01

Kandil gecesi bir sürü personeli işten çıkart hem de Ak partiye oy verdi diye Ak Parti aday adayı kadını git kademeye ver ondan sonrada ittifaktayım de ak partiye gülücük yap, bu millet aptal değil

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,67
Cumayerli
29.04.2019
11:59

Motor pist lazım türkiyenin farklı şehirlerinden ve ülkelerden gelen kişilerle hem turizmsel işler canlanı herkes özgürce motor sürer esnafında yüzü güler

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,16
motorcu


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.