Koloğlu,Cumayeri ve Düzce İçin Çalışacağız

Koloğlu, hem ilçe hem Düzce’nin tanıtımı için çalışacak


31 Mart seçimleri ile Cumayeri Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Koloğlu, ilçede yapımı devam eden motor pistiyle ilgili olarak konuştu.

Cumayeri ve Düzce’nin tanıtımında önemli yere sahip rafting ile ilgili açıklama yapan Koloğlu, daha önceki dönemlerde yaptığı Rafting Festivallerine her yıl devam edileceği müjdesini verdi. Koloğlu ayrıca yarış pisti ile ilgili de açıklama yaparak pistin Cumayeri tanıtımında önemli yeri olacağına inandığını söyledi. Koloğlu; taraflarla görüşerek pistin akıbetinin netlik kazanacağını da dile getirdi.


31 Mart Yerel seçimlerinin ardından Cumayeri Belediye Başkanlığı makamına oturan Cumayeri ile özdeşleşen Rafting ile ilgili olarak açıklamalar yaptı. Geçmiş döneminde yaptığı Raftig Festivali’nin bu dönemde de devam edeceğini dile getiren Mustafa Koloğlu; “İlçede rafting ile ilgili olarak 2004-2009 yılları arasında her yıl rafting festivalini Nisan Ayı sonunda düzenliyorduk. Ancak bu yıl yetişmediği için düzenleyemedik ama gelecek yıllarda rafting festivalleri devam edecek. Çünkü ülkemiz ve Düzcemizin tanıtım noktasında ciddi katkısı oluyor. Bu festivali hayata geçireceğiz” dedi.

 

YARIŞ PİSTİ İÇİN TARAFLARLA GÖRÜŞECEĞİZ


İlçede yapımına Belediye eski Başkanı Recep Tuna döneminde başlanan yarış pistiyle ilgili olarak ta açıklama yapan Mustafa Koloğlu, yarış pistine onayladığını ancak Belediyenin tek başına pisti yapabilecek ekonomik gücü olmadığını belirtti. Kenan Sofuoğlu ile Motor Sporları Federasyonu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile otorulup görüşülerek bir şeyler yapılabileceğini dile getirdi.

Mustafa Koloğlu; “İlçemizde yapılmakta olan Motor yarışları pisti ile ilgili olarak ise henüz elimizde net bilgiler yok. Yani konunun muhatapları ortada yok. Ama ben geleceklerini düşünüyorum. Bir araya gelince konuları görüşerek neler yapılacağına başkacağız. Ama ben pistin genel olarak Cumayeri’ne faydalı olacağını düşünüyorum. En az rafting kadar belki raftingden daha fazla tanınılırlığa faydası olacaktır. Ama projeyi kim yapıyor, kim yapacak, belediyenin bu projedeki yeri neresi, projeyi yürüten AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu bu projenin neresinde tam olarak bunları bilmiyorum. Belediye bütçesi ile yapılacaksa bu proje bizim boyumuzu aşar. Kaynak aktarımı gibi bir şey söz konusu olmaz ama birileri destekliyorsa, kaynak noktasında destekleniyorsa ve Cumayeri Belediyemizde elini taşın altına koyması gerekiyorsa belediye olarak bizde varız” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.