Gelecek İçin Umut Verici

Gelecek İçin Umut Verici

Düzce İsmetpaşa Ortaokulu öğrencileri adalet, hoşgörü, yardım severlik, vefa, doğruluk gibi değerlerle ilgili kaleme aldıkları söyleşileri “Hepimiz Değerliyiz” adlı kitapta topladı. 


İsmetpaşa Ortaokulu öğrencileri, her yıl düzenli olarak çıkardıkları kitaplara bir yenisini daha ekledi. 2014 yılında Küçük Kalemler kitabı ile başlayan yazarlık serüveni, Geleceğin Yazarları, Yazmaya Değer, Okumaya Değer ve Hepimiz Değerliyiz serisi ile devam etti. Kitabın imza günü, okul bahçesinde gerçekleştirildi. Yazarlık heyecanını doyasıya yaşayan öğrenciler büyük bir gururla kitaplarını imzaladılar.

  “Gelecek için umut verici”
 İmza törenine katılan Düzce İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ekrem Yazar, öğrencilerin bu tür faaliyetlerinin gelecek için umut verici olduğunu kaydederek “Çocuklarımızın bu faaliyetleri gerçekten gelecek için umut verici. İnşallah bu çocuklarımızın arasından geleceğin yazarları çizerleri çıkar. Bizde gurur duyarız. Ben bu etkinlik için okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

 

 “5. kez yapılıyor”
 Okul Müdürü İzzet Ölmez ise bu yıl 5.si gerçekleştirilen imza günü etkinliğiyle çocuklara kendi düşüncelerini özgürce ifade etme yetisi kazandırmayı hedeflediklerinin altını çizerek “5 yıldır gerçekleştirdiğimiz bir etkinlik. Amacımız gelecekte çocuklarımızın kendi düşüncelerini özgürce ifade edebilmelerine katkı sunmak. Geleceğin yazarları yetişsin istiyoruz. Bunun için de elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Umarız bu çalışma amacına ulaşır ve çocuklarımız ülkemize katkı sunan bireyler olurlar” diye konuştu. 


 Kitapta söyleşileri bulunan öğrenciler adalet, doğruluk, hoşgörü, vefa gibi değerleri kendi bakış açıları ile yorumladıklarını belirttiler. Gelecekten umutlu olan minik yazarlar; “Herkes kendi söyleşilerini yazdı. Daha sonra öğretmenlerimiz yazılarımızı topladı, birleştirdi ve düzenledi. Söyleşilerimizi kitap haline getirdik. Öğretmenlerimizin çok büyük emeği var. Bize bu imkanı sundukları için teşekkür ediyoruz” dediler. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.