DESOB’a komşu ziyareti

Sakarya Esnaf Odaları geçmiş olsun ziyareti için Düzce Esnaf Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Sakarya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan, esnafların bir ve beraber olduğunu belirterek zor günlerinde Düzce esnafının yanında olmak için Düzce ve Akçakoca’ya geldiklerini söyledi.

18 Temmuz’da yaşanan sel felaketinin ardından komşu illerden geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor. Acıların paylaşılarak azaldığı bu günlerde Sakarya Esnaf Odaları Birliği oda başkanları ile birlikte Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan SESOB Başkanı Hasan Alişan; “Biz aynı bölgenin, aynı coğrafyanın insanlarıyız. Acılarımızı ve sevinçlerimizi birlikte yaşarsak hem mutluluklarımız hem acılarımız azalır. Bizde Düzce’nin ve Düzceli esnaflarımızın acısını paylaşmaya geldik” dedi.

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı ise; “Sakarya İlimizin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ziyaretimize geldi. Aslında ziyaretin amacı geçmiş olsun dileklerini iletmek. Bizler sürekli görüşüyoruz. Sel afeti olduğu anda da arandık. Esnaf teşkilatı bir bütündür. Büyük bir bütündür. Yöneticileri zaten bu işin emekçileridir, gönül erleridir. Bizler teşkilatımızda neler yapabilirizi sürekli olarak konuşan tartışan bir topluluğuz. Bu noktada da SESOB yönetimi bizleri ziyaret ettiler ve Akçakocalı esnaflarımızı ziyaret edecekler. Bu noktada kendilerine hoş geldiniz demek istiyorum” dedi.

SESOB yönetim kurulu üyeleri DESOB ziyaretinin ardından Akçakoca’da sele maruz kalan esnafları ziyaret edecekler.    


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.