Geleceğin Anneleri Ana Sınıflarını Ağırladı

Geleceğin Anneleri Ana Sınıflarını Ağırladı

Zübeyde Hanım MTAL 4. defa “her şey çocuklar için”dedi.


Geleceğin anneleri, düzenledikleri geleneksel etkinlik ile 300 anasınıfı öğrencisine ev sahipliği yaptı. Birbirinden farklı etkinliklerin yer aldığı organizasyonda Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri bu yıl 4. gerçekleşen organizasyon ile “Herşey çocuklar ıçın” dedi.


Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen ve bu yıl 4. gerçekleşen “Her şey Çocuklar için” etkinliğinde hem yıl boyu yaptıkları proje, ürün ve eserleri sergilediler hem de ev konuk ettikleri 300 anasınıfı öğrencisine ablalık yaptılar. Birbirinden renkli etkinliklerin düzenlendiği organizasyon da ayrıca Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri hazırladıkları dansları da yine organizasyona katılan anne ve babalarını, öğretmenlerine sergilediler. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte Lise öğrencileri, misafir ettikleri anasıfı öğrencilerini de unutmadılar. Onlar için okul içindeki bölümlerde öğrenciler tarafından hazırlanan dondurma ve tatlıları ikram ederek, miniklerin unutamayacakları bir gün yaşattılar. 


Bu yıl 4. Düzenlenen etkinlik ile ilgili bilgiler veren Okul Müdürü Gamze Derdiyok; “ Yaklaşık 300 anaokulu öğrencisi ve değerli konuklarımızı ağırladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Programda bizleri destekleyen sponsorlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.