Engelliler haftası başladı

Engelliler haftalarını şarkılarla ve defileyle kutladılar. Hafta nedeniyle yapılan etkinlikte Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin düzenlediği defile izleyenlerden tam not aldı. Özel çocukları mankenliği de sundukları elbiseler kadar göz kamaştırdı.

Engelliler Haftası dolayısıyla Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Düzce’de özel öğrencilere eğitim veren okulların yönetici ve öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmeni Dilara Özen, bir konuşma yaptı. Konuşmasında özel eğitim öğretmeni olmanın mutluluğunu ve gururunu anlatan Dilara Özen; öğrencilerine teşekkür etti.

Ardından Gösterilere geçildi. Özel Eğitim Anaokulu öğrencileri hazırladıkları gösteriyi, öğretmen ve velilerine sundular.

 

Özel mankenlerden özel defile

Özel Eğitim Anaokulu öğrencilerinin hazırladıkları gösterinin ardından Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri tasarımlarını kendilerinin yaptığı elbiseleri tanıttılar. Mankenliğini de kendileri yapan öğrencilere, okulun öğretmenleri eşlik etti. Manken edasıyla sahnede yürüyen özel eğitim öğrencileri, izleyenleri büyüledi.     


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.