Mezun Olan Öğrencilere Anlamlı Nasihat

Mezun Olan Öğrencilere Anlamlı Nasihat

Özel Düzce Uğur Lisesi temel lise eğitimi olarak verdiği eğitiminin son mezunlarını verdi.

Önümüzdeki dönemden itibaren yeni binasına taşınacak olan lise artık özel okul olarak öğrencilerine hizmet verecek. Ancak başlayacak yeni bir uğur dönemi öncesi son dönemin mezunları mezuniyetlerini belgelerini yapılan muhteşem törenle aldılar. Törende konuşan Okulun kurucu Müdürü Gökhan Sarıgül, öğrencilerine Milli Mücadelenin 100. yılında Uğur Temel Lisesi’nin son mezunları olduğunu ve lise diplomalı son öğrenciler oldukları için özel olduklarını ifade etti. Gökhan Saruıgül mezun olan öğrencilerine ayrıca anlamlı bir de nasihatte bulunarak ilerleyen zamanlarda para için yada makam için manevi değerleri olan vicdan, vatan, millet ve ailelerinden asla vazgeçmemelerini istedi.


Özel Düzce Uğur Lisesi temel Lise eğitimini tamamlayan öğrencilerini düzenlediği muhteşem mezuniyet töreni ile uğurladı. Düzce Üniversitesi Konferans Salonunda yapılan törene Öğrenciler, aileleri, okulun yöneticileri, öğretmenler katıldı. 
Törende konuşan Kurucu Müdür Gökhan Sarıgül, mezun olan öğrencilerine anlamlı bir konuşma yaptı. Konuşmasında mezun olan öğrencilerin özel olduğunu dile getiren Gökhan Sarıgül; “Sizler, bizim için çok özelsiniz. Bunun nedeni ise Milli Mücadele’nin başilamasının 100. yılında mezun oluyorsunuz. Artık diplomalar tek olacak ve sizler lise diplomasına sahip son öğrencilersiniz. Diğer taraftan Uğur Lisesinden temel lise eğitimini tamamlayarak mezun olan son öğrencilersiniz. Önümüzdeki yıldan itibaren yeni binamızda eğitim vermeye başlayacağız. Haliyle temel lise eğitimini tamamlayarak yeni bir hayata atılacakta son öğrencilerimiz oldunuz. Bu haliyle de bizim için özelsiniz” dedi.


Gökhan Sarıgül, ayrıca mezun olan öğrencilerine anlamlı bir de nasihatte bulunarak ‘manevi değerlerinizden asla vazgeçmeyin’ dedi. Özel Düzce Uğur Lisesi Kurucu Müdürü Sarıgül; “Artık lise eğitiminizi tamamlayarak üniversite ve ardından da iş hayatına atılacaksınız. Kariyerinizin ve hayatınızın hiç bir döneminde vicdan, vatan ve milletinizi satan bireyler olmayın. Bu iki kavram sizler için çok değerli olsun. İlerleyen zamanlarda neler yaparsanız yapın ama bu değerlerinizi asla unutmayın. Birde ailenizi hiç bir şeye değişmeyin. Bütün bu kutsal kavramları öğretmeye çalıştık. İnşallah sizlerde bu kutsal değerlerinden vazgeçmeyen bireyler olursunuz” dedi.
Okul Müdürü Mustafa Başormancı ise konuşmasında öğrencilerine insancıl bütün bilgileri vermeye çalıştıklarını ifade ederek, gelecek yaşantılarında başarılar diledi. 
Konuşmaların ardından okul birincisine ödülü verilirken mezun olan sınıflardan bir öğrenci alt sınıflardaki öğrencilere Türk Bayrağını8 ve okulun flamasını teslim etti. Törenin sonunda ise mezun olan öğrencilere sınıf rehber öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Tören kep atma ile sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.