295 Öğrenci İcazet Alacak

295 Öğrenci İcazet Alacak

295 Öğrenci İcazet Alacak

Düzce Müftülüğü tarafından hıfzını tamamlayan 295 öğrenci için ‘’Hafızlık İcazet Merasimi ve Kur’an Ziyafeti’’ düzenlenecek.

 Düzce Müftülüğü tarafından, il genelinde hafızlık eğitimi veren 11 Kur’an kursundan 2018-2019 eğitim-öğretim yılında hafızlığını tamamlayan 295 öğrencinin katılımıyla toplu olarak icazet merasimi ve Kur’an ziyafeti düzenlenecek. Konu ile alakalı İl Müftüsü Hüseyin Can Düzce'de bir ilkin gerçekleşeceğini ifade ederek, “Hafız yetiştirmekle öncü olan Düzce’mizde bu yıl bir ilki gerçekleştireceğiz. İl geneli hafızlığını tamamlayan 163 erkek, 132 kız toplam 295 öğrencimiz için toplu icazet merasimi düzenlenecek. Hafızları yakından görebilmek, onların sevincine ortak olmak ve o hazzı yakalamak için vatandaşlarımızı programımıza bekliyoruz.’’ dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Konuşmacı Olarak Katılıyor

Müftü Hüseyin Can açıklamasının devamında, “12 Temmuz 2019 Cuma günü 14.30-16.30 saatleri arasında Kalıcı Konutlar Kapalı Spor Salonu’nda yapılması planlanan merasime misafir konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş teşrif edecektir. Ayrıca merasime Kurra Hafızlar Osman Şahin, Metin Çakar, Ferruh Muştuer ve Bünyamin Topçuoğlu katılarak Kur’ân ziyafeti yaşatacaklar.” dedi.Müftü Hüseyin Can açıklamasının sonunda Türkiye Diyanet Vakfı Düzce Şubesi’nin katkı ve destekleriyle gerçekleştirilecek merasimde tüm öğrencilere hediye verileceğini ifade etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.