Uzman Eğitimci oldular

Uzman Eğitimci oldular

Düzce Genç Eller Derneği'nin Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında gerçekleştirdiği Gülümseyen Gönüller projesi'nde 17 Üniversite öğrencisi Bağımlılıkla Mücadele Kapsamında uzman eğitimci oldular ve belgelerini aldılar. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destek Programı'nın desteklediği Düzce Genç Eller Derneği'nin projesi olan Gülümseyen Gönüller projesi tüm hızı ile devam ediyor. Düzce'nin kanayan yarası olan Bağımlılık ile ilgili gerçekleştirilen proje dahilinde Düzce Üniversitesi'nde öğrenim gören 17 öğrenci Bağımlıklık üzerine eğitici olabilmek için geçtiğimiz hafta 40 saatlik eğitime girmişti. Eğitimi tamamlayan öğrenciler için bugün Düzce Üniversitesi'nde Sertifika töreni düzenlendi.

Törene Düzce Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Merkezi Müdürü Dilek Demirezen ve Eğitimi veren Serap Bayram katılım sağladı.

Öğrencileri tebrik eden bayram şöyle konuştu: ' Gerçekten güzel ve eğlenceli olan eğitimi tamamladınız. Bu seritifkanın hakkını vereceğinizi ümit ediyorum. Biz gerçekten fedakarlık yaptık. Kendimizi sizler için Üniversitemizin öğrencileri için bu programı yetiştirmeye çalıştık. Sizlerde güzel katılım sağladınız. Gülümseyen gönüller olarak bundan sonra gerçekten bağımlılıkla mücadelede kendi akranlarınıza arkadaşlarınıza her fırsatta bu bilgilerinizi deneyimlerinizi aktaracağınızı düşünüyoruz. DÜBAM çok bilinen bir yer haline geldi' dedi. Düzce Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Merkezi Müdürü Dilek Demirezen ise ' Akranlarınızın gönüllerini gülümsetin' diyerek katılımcı öğrencileri tebrik etti. 


Konuşmaların ardından öğrenciler eğitim sonunda sertifikalarını DÜBAM Müdürü Dilek Demirezen ve Eğitimi veren Serap Bayram'dan alarak, Gülümseyen Gönüller pastasını kesti. Sertifikalarını alan öğrenciler Düzce Üniversitesi'nde Sınıfılarda, anfilerde, kantinlerde, lokantalarda, kafelerde ve yurtlarında Bağımlılıkla mücadele konusunda eğitimler vererek Madde Bağımlılığını akranlarına aktaracak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.