Nursel Demirel’den 3. Okul

Nursel Demirel’den 3. Okul

Düzce’nin yetiştirdiği Hayırsever ev hanımlarından Nursel Demirel bu güne kadar yaptırdığı 2 ilkokuldan sonra şimdi de  3. okulun yapılması için Düzce Valiliği ile protokol imzaladı.

 

Düzce’nin Çamköy mahallesine ardından da Taşköprü köyüne yaptırdığı okullar ile bilinen hayırsever ev hanımı Nursel Demirel bu kezde 3. okulunu anaokulu olarak yaptırmak üzere Düzce Valisi Dr.Zülkif Dağlı ile protokol İmzaladı.Ailesinden kalan  tüm varlığını Düzce’nin ihtiyaçı olan yerlerine okul yaptırarak harcayan hayırsever insan Nursel Demirel bir süre önce Düzce Valisi Dr.Zülkif Dağlı’ya başvurarak elindeki son birikimi ile yeni bir okul yaptırmak istediğini iletti. Dağlı tarafından ilimizde en çok anaokuluna ihtiyac olduğu dile getirilince çalışmalar başlatıldı.Vali Dağlı beraberinde il Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ile birlikte İstanbul'a giderek Nursel Demirel ile protokolu imzaladı.

 

Düzce Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hemen yanına Cumhuriyet mahallesine yapılacak okul ile ilgili Vali Dağlı şu bilgileri verdi.

 

15 gün içinde inşaatın başlaması planlanan Nursel Demirel anaokulunun inşaatının eylül ayında bitirilmesi ve yeni anaokulunun eylül ayında 2019-2020 eğitim öğretim yılında hizmete girmesi planlanıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.04.2019
11:38

Teşekkür ediyorum Hayırsever Nursel Teyzemize, Düzce de Kira gelirleri nedeniyle vergi rekortmen listesinde adlarını gizleyen Hayırsevmeyen sadece paralarını seven güzide Düzceli sevecenlerin örnek almasını diliyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,47
Düzceli Esnaf
26.04.2019
14:50

TEŞEKKÜRLER NURSEL HANIM İNŞAAAH BAĞIŞÇILAR ARTAR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,77
DÜZCELİ
26.04.2019
14:12

Bu düzceli bir alem,,biri adam bıçaklar 50 yorum atarlar,,nursel hanım 3 okul yaptırır bir allahın kulu yorum yazmaz,entel,dantel,soylu,asıl,duzceliler neredesiniz..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,94
Murat


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.