Özel Düzce Uğur Lisesi yeni binasında

Özel Uğur Lisesi yeni yerine taşındı. Öğretmen ve yöneticilerinin birlikte taşıdığı sıralar yeni öğrencilerini beklerken, birlik ve beraberlikle aşılamayacak zorluğun olmadığını da bir kere daha gösterdi.

4300 m2 alanda Aşiyan konakları arkası Körpeşler Mahallesi 1425. Sokakta yeni binasına taşınan Özel Uğur Lisesi yeni binası ile birlikte sadece temel lise olarak değil Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olarak ta öğrencilerini geleceğe hazırlayacak. 500 öğrenci kapasitesi bulunan yeni okul binasında 45 öğretmen görev yapacak.

Atatürk Bulvarında bulunan Özel Düzce Uğur Lisesi taşınması esnasında ise renkli görüntüler yaşandı. Taşıma işlemini Okul Kurucusu Gökhan Sarıoğlu ve okul yönetimi ile öğretmenler el birliği ile yaptı. Yıllardır hizmet verdikleri, gelecek nesilleri şekillendirdikleri eski binalarından taşınırken duygusal anlar da yaşanırken okul yönetici ve öğretmenlerinin birlikte okuldaki sıra, sandalye ve eğitim malzemelerini taşımaları birlik ve beraberlikle aşılamayacak zorluk olmadığını da göstermiş oldu.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.