Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı

Türkiye’de hem eğitim-öğretim konusunda çağın gereklerine yönelik bir çok eğitim modeline öncülük eden Bahçeşehir Koleji, bursluluk sınavı düzenliyor. Sınavda derece yapan öğrenciler çeşitli oranlarda burs hakkı kazanabilecekleri gibi Bahçeşehir Koleji öğrencisi olmanın da ayrıcalığını yaşayacaklar.

Son dönemde özel okullar kategorisinde adını iyice duyuran ve uyguladığı eğitim modelleriyle çağın ve teknolojinin gerekleriyle öğrencilerin hem bilgi ve teknoloji hem de bireysel olarak gelişiminde bir çok eğitim modelini ilk kez uygulayan Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı başvuruları başladı.

Başvurular Düzce Bahçeşehir Koleji kampüsünden ve Birey Öğretim kursundan kabul edilmeye başlanan bursluluk sınavı 8, 9, 10, 11. Sınıf öğrencileri için 29 Şubat 2020 tarihinde, 4, 5, 6 ve 7. Sınıf öğrencileri için 22 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavında başarı gösteren öğrenciler, çeşitli oranlarda eğitim bursu ile ödüllendirilecek.

Bahçeşehir Koleji Düzce Kampüsü Kurucusu Mehmet Albayrak, koleji uyguladığı eğitim modelinin bir çok ilki içinde barındırdığını ifade ederek “Kaliteli eğitimi Türkiye’nin her yerine ulaştırma misyonuyla yola çıkan ve bugün Türkiye’nin 60 ilinde bulunan 128 kampüsünde 78 binden fazla öğrenciye eğitim veren Bahçeşehir Koleji uyguladığı eğitim modelleriyle geleceğin dünyasında fark oluşturacak bir nesil yetiştiriyor.  Bahçeşehir Koleji farklı disiplinlerin bir arada kullanılabilmesi için gerekli becerileri kazandıran STEM eğitiminin Türkiye’de ki öncülüğünü yapıyor. Tüm kademelerinde uyguladığı STEM+A eğitimin yanı sıra çit dilli eğitim, Master 6, Master Junior, Kişiye Özgü Eğitim Modeli (KÖM), kodlama ve robotik gibi eğitim model ve uygulamalarıyla öğrencilerin bireysel öğrenme stillerine ve çok yönlü gelişmelerine uygun bir eğitim veriyor.  Bahçeşehir Koleji ayrıca bu yıl uygulamaya koyduğu “Yapay Zeka Okuryazarlığı” dersi ile Türkiye’de bu eğitimi uygulayan ilk ve tek K12 öğretim kurumu olma özelliğini taşıyor” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.