Yeni Yerinde Eğitim Verecek

Yeni Yerinde Eğitim Verecek

Özel Uğur Fen- Anadolu Lisesi yeni yerinde eğitime geçmeye hazırlanıyor. Temel Lise olarak yıllarca Düzce’de lise öğrencilerini üniversiteye ve hayata hazırlayan Özel Düzce Uğur Lisesi yeni yerinde öğrencilerine daha rahat ortamda Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi olarak hizmet verecek.


Düzce’de özel lise olar4ak yıllarca hizmet veren yüzlerce öğrenciyi hayata ve üniversiteye hazırlayan Özel Düzce Uğur Lisesi, yeni eğitim ve öğretim döneminde Fen Lisesi ve Anadolu lisesi olarak öğrencilerini eğitmeye devam edecek. İnşaatı biten ve yeni eğitim öğretim dönemine girmeye hazırlanan Özel Düzce Uğur Fen ve Anadolu Lisesi, geniş arazi üzerine kurulu binasında öğrencilerine hem dersler verirken düzenleyeceği sosyal organizasyon ve etkinlikler de hayata dair eğitimleri verecek.

Körpeşler Mahallesi’nde inşaatı biten Özel Düzce Uğur Fen ve Anadolu Lisesi, 6 dönüm arazi üzerine 4 bin 300 metrekare kapalı alanda eğitim verecek. 23 Derslik, sınava hazırlık merkezimiz, fen laboratuarları, bilgisayar laboratuarı, İngilizce laboratuarı, görsel sanatlar dersliklerinin bulunduğu Özel Düzce Uğur Fen ve Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin rahatlıkla boş vakitlerini geçirebilecekleri teras ve geniş bahçesi de bulunuyor. 
Okul hakkında bilgiler veren Özel Düzce Uğur Fen ve Anadolu Lisesi Kurucusu Gökhan Sarıgül; “Okulumuz Körpeşler Mahallesi Aşiyan Konakları arkasındaki yeni binasına taşındı.

Malum okulumuz temel lise olarak yıllardır Düzce’de faaliyet yürütüyordu. Artık eğitimlerimiz 2019-2020 yılları için kendi binamızda eğitim vermeye başlayacağız. Okulumuz 6 dönüm arazi içinde 4 bin 300 metrekare kapalı alana sahiptir. olmak üzere güzel bir yapı inşa etmeye çalışıyoruz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.07.2019
15:23

Guvenlik isi ariyorum hizmetlide ola bilir yardimci olurmusunuz kadronuzda yer varmi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,19
Selim memis


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.