Bu Festival Başka Festival

Düzce’nin ilk alışveriş merkezi Krempark AVM’de alışpveriş heyecanı ve süprizler bitmiyor. AVM bu defa da yeni sezonu karşılamak için içinde bulunan mağazalarla birlikte festival düzenledi. Mağazaların AVM’nin ortak alanına açtığı standlarda yeni sezon ürünleri vatandaşlar indirimli alabilecek.

Düzce’nin ilk alışverişi Krempark AVM’de süprizler bitmiyor. Daha önce birçok organizasyon düzenleyerek alışverişi eğlence ve kazanca çeviren Krempark AVM, bu defa da yeniz sezon öncesi festival düzenledi. “Bahar Festivali” adıyla düzenlenen etkinlikte AVM içinde bulunan mağazalar ellerindeki ürünleri ve yeni sezon ürünlerini indirimli olarak ortak kullanım alanlarında yada mağaza önlerinde kurdukları standlarda müşterilerinin beğenisine sunuyor. Yoğun katılımın olduğu ve Düzcelilerin akın ettiği festival 30 Nisan’a kadar devam edecek.

Festival hakkında bilgi veren Krempark AVM Müdürü Hüseyin Avni Kurt, oluşan yoğun ilgiyle ilgili olarak; “Mağazalarımızdaki fiyatlar uygun. Bizde AVM’ye olan talebi artırmak için festival düzenledik. Festivalle ilgili gayet olumlu dönüşler aldık. Bahar festivali olarak ilk defa böyle bir festival düzenliyoruz. İnşallahta devamı gelecek. 12 Nisan’da başladık. 30 Nisan’a kadar da devam edecek. Güzel ve olumlu sonuçlarını ilk gün olmasına rağmen görüyoruz. Fiyatlarımız uygun. Yeni sezonda başlıyor zaten Yeni sezon ürünlerini uygun fiyatla alabilecek vatandaşlarımız. Krempark AVM’deki 63 mağazamızın tamamı katılıyor. Mağazalarımız AVM ortak alanlarında zemin kat,1. kat ve üst katlarda kendi mağazaları önünde standlar açtılar. Ürünlerini buralarda satıyorlar. Bütün Düzceliğleri bu festivale katılmaya davet ediyoruz” dedi.     

Bahar Festivali 30 Nisan'a kadar Krempark AVM'de saat sabah 10:00 ile akşam saat 22:00'ye kadar hergün devam edecek.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.