Yönetim Kurulu Düştü

Yönetim Kurulu Düştü

Küçük Sanayi sitesi olağan kongresinde mecburi seçim kararı çıktı. Yönetim kurulunun denetim ve faaliyet raporları ibra edilmeyince, yönetim kurulu düştü. Yeni seçimler ise baram sonrasında yapılacak.


Her yıl rapor verme amacıyla 4 yılda birde seçimli yapılan Küçük Sanayi Sitesi olağan kongresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapıldı. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifine üye sanayi esnafı ile yönetim kurulunun katıldığı olağan kongrede sert tartışmalar yaşandı. Yaşanan tartışmalar eşliğinde denetim ve faaliyet raporları okundu. Okunan raporlar kongreye katılanlar tarafından onaylanmadı. Bunu üzerine Divan Başkanı Selahattin Esen, denetin ve faaliyet raporlarının ibra edilmediğini belirterek, yönetim kurulu seçimlerinin yapılması gerektiğini belirtti. 


Bunun üzerine yine tartışmalar yaşandı. Seçimin yapılacağı tarih için yapılan tartışmalar sonucunda Küçük Sanayi Sitesi yeni yönetiminin belirleneceği seçimlerin 30 Haziran tarihinde saat 11.00’de yapılması oy birliği ile kararlaştırıldı.


Denetim ve faaliyet raporlarının ibra edilmemesi ve yeni yönetimin seçilmesi ile ilgili olarak konuşan Küçük Sanayi Sitesi Koopeartifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan; “Her yıl olağan genel kurul 4 yılda birde seçimli olağan kongre yapıyoruz. Gündem gereğince de denetim, faaliyet, gelir gider bilançolarımızı üyelerimize açıklıyoruz. Her zaman söylüyoruz. Küçük Sanayi, Düzce’nin malıdır. Netice itibariyle buradan çıkan kararlara göre yönetim hareket ediyor. Bütün üyelerimize mektupla ve mesajla ulaşma zorunluluğu var. Buna rağmen katılım istediğimiz düzeyde değildi. Bazı esnaflar raporları ibra etmedi. 1 Ay içinde seçime gitme zorunluluğu var. Seçime hazırlanacağız. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 


Yeniden aday olup olmayacağı ile ilgili olarak ise Mehmet Bakan yapacağı istişareler sonucunda başkan olup olmayacağına karar vereceğini söyledi. 


Denetim ve faaliyet raporları ibra edilmemesiyle birlikte Haziran ayında yapılacak seçimlerle ilgili olarak konuşan sanayi esnafları ise; “Sanayi esnaflarının teveccühü böyle oldu. Geçmiş yönetime de verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. İnşallah daha iyi olacak” diye konuştular.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.05.2019
11:06

Baram sonrası mı?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,49
Aa


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.